Gjenskap Selena Gomez sitt Rare Beauty-kontor mens du WFH

click fraud protection

Ok, jeg er besatt av alle tror Selena Gomez og Rare Beauty-kontorets makeover er intet unntak. Jeg har fylt opp omtrent alle flytende blush Rare-tilbud, så det er ikke rart jeg trenger å gjenskape kontorutseendet hjemme.

De Snart singel sangerinnen tok til Instagram for å gi sine 430 millioner fans en sniktitt på skjønnhetslinjens nye kontor, og det er trygt å si med innkvartering som er så elegant, kommer ansatte ikke til å være veldig engstelige for å dra hjem - og jeg vil ikke klandre dem TBH.

Den ultra-stilfulle plassen har mottatt fire millioner likes og teller, så selvfølgelig er alle nysgjerrige på hvordan deres små hjemmekontorideer kan etterligne Selenas, selv om de jobber i en liten plass.

Ta en titt på Selena Gomez sitt nye Rare Beauty-kontor

Tepper i fløyelsrød. Slanke, hvite hyller. Lekne bilder. Rare Beautys nye graver har fått meg til å snakke om min egen skrivebordsplass og fornye tradisjonelle hjemmekontorideer.

Det er helt sikkert gir oss Mabel. BTW, apropos Bare mord i bygningen

, snakket vi med showets produksjonsdesigner om å gjenskape Mabels Upper West Side-estetiske utseende i hjemmet ditt.

"Etter 3 år. Vi klarte å gjøre hjemmet vårt koselig! @rarebeauty», skriver stjernen på Instagram.

Et innlegg delt av Selena Gomez (@selenagomez)

Et bilde lagt ut av on

Hvordan gjenskape Rare Beauty-kontorutseendet

Hvis denne stilen sender hjertet ditt i luften, er det på tide å gi ditt provisoriske kontor en feminin makeover. Vi har en følelse av at produktiviteten din vil dra nytte av slike frodige omgivelser.

1. Bruk elegante oppbevaringsalternativer

Med alt arbeidet - og prøver! — Selena har til rådighet, den eneste måten for hennes misunnelsesverdige kontor å forbli slik er ved å holde det ryddig. Fra utseendet er de nydelige hvite hyllene hennes allerede i gang.

"Jeg elsker det rene og minimalistiske utseendet til oppbevaringsløsningene på Selena Gomez' Rare Beauty-kontor," sier interiørstylist Vivianne Chow. "Hennes hvite riflede skjenk bak skrivebordet er også en flott løsning for lukket oppbevaring for å skjule visuelt rot."

Pluss noen få organisasjonsideer for hjemmekontor vil holde rom i toppform, selv uten Rare Beauty Liquid Blush.

Vivianne Chow og ektemannen Tim på sofaen
Vivianne Chow

Vivianne Chow er interiørstylist og grunnlegger av hjemmeinnredningsbloggen, VivandTimHome.com. Hun er lidenskapelig opptatt av å dele den beste moderne hjemmeinnredningen å kjøpe, og bygde nylig et drømmehjem med ektemannen Tim. Sammen takler de å dekorere rom for rom og deler designtips og ideer underveis!

2. Legg til feminine detaljer

Hvis det føles som om du kanaliserer en balletttøffel, er det fordi du er det - og proffene er her for det.

"For å sikre en sømløs integrering av stiler, vurder å inkludere en blanding av myke, delikate nyanser som rosa og nakentoner slik Selena gjorde," sier designer Elizabeth Vergara. "Dette gir en følelse av raffinert glamour samtidig som den opprettholder en beroligende atmosfære."

Dessuten bestemte Selena seg for å legge til noen moderne aksenter, som stolene, for å gjøre plassen til en fryd for øyet.

"Jeg elsker hvordan hun tok hensyn til viktigheten av avrundede møbler, ikke bare gir de en moderne stil, men de bidrar også til en sammenhengende designfortelling," legger Vergara til.

Elizabeth VergaraQwoted
Elizabeth Vergara

Elizabeth Vergara er eier, hoveddesigner og hovedprosjektleder ved det Latina-eide luksusdesign- og byggebyrået Vergara Homes. I løpet av de siste 13+ årene har Elizabeth hjulpet huseiere med å designe og renovere sine eksklusive hjem som en designbyggspesialist.

3. Vær oppmerksom på belysning

Ja, du vil være våken på arbeidsplassen din, men du vil ikke at øynene dine skal føles anstrengt fra et så sterkt lys. Når det er mulig, arbeid med dimmere og velg LED-lys.

Marzia Dainelli, administrerende direktør og interiørdesigner hos Dainelli Studio, sverger på at det vil utgjøre hele forskjellen.

Marzia Dainelli

Marzia Dainelli er administrerende direktør og interiørdesigner i Dainelli Studio, et Milano-basert arkitektfirma med en dobbel sjel: produkt og interiørdesign.

4. Unngå kontrast

For et rom så feminint, er det avgjørende å opprettholde det utseendet gjennom hele rommet. Ikke bryte opp flyten med biter som ikke vil integreres godt i det estetiske.

"Det er viktig å bruke myke materialer, varme naturlige toner," sier Dainelli. "Hold deg unna sterke hvite, grå eller sterke svarte aksenter."

5. Gjør det innbydende

I disse dager er hjemme-/kontorbalansen vår litt...off (for å si det mildt). Hvis du trenger å samles med kollegaen din for å jobbe med en presentasjon, eller selv om du skal dukke opp på en sjenerøs mengde Zoom-samtaler, trenger du plass til å se delen.

"Selv når du jobber hjemmefra, drar mange hjemmekontorer fortsatt nytte av rom som tillater samarbeid," sier Dave Adams, VP of Marketing hos BDI møbler. "I stedet for å møtes på kontoret, besøker kunder og kolleger ofte kollegaens hjemmekontorer, så det er her et rom for samarbeid teller."

Dave Adams
Dave Adams

Dave Adams er visepresident for markedsføring av BDI, en fremste designer og produsent av innovative møbler til hjemmet. Dave forstår hva forbrukere trenger i dag fra hjemmekontoret og underholdningslokalene, og hvordan teknologien kan integreres sømløst i hjemmet og kontoret i dag.

Handle utseendet

Nå er det på tide å kanalisere favorittstjernen din. Hjemmekontordesign overalt er i ferd med å få en smak av Selena.

Prisene var nøyaktige på publiseringstidspunktet.

hvitt skrivebord Elegant

1. Mercury Row Penson skrivebord

Pris: Var $249,99, nå $229,99
Størrelse (in.): D20 x B42 x H30

Hvit hylle5-lags

2. Threshold Loring Smal bokhylle

Pris: $90
Størrelse (in.): D16 x B13 x H72

Anneros Swivel Barrel Chair i hvitt polstret moderne utseendeBoucle

3, Anneros Swivel Barrel Chair

Pris:Var $349,99, nå $279,99
Størrelse (in.): H29 x B28 x D28 

Faux Rabbit Shag Area TeppePen i rosa

4.World Market Shag Area Rug

Pris: $119
Størrelse (in.): 3' x 5'

Minted® Pastell Pink House innrammet kunst av Heather LorieceNaturskjønn

5. Pastellrosa hus innrammet

Pris: $142
Størrelse (in.): L16 x B16

Lourdes Task Chair i hvit fløyelFløyel

6. Lourdes Task Chair

Pris: Var $229,99, nå $149,99
Størrelse (in.): H35 x B24 x D23


Vil stjernen og Our Place-partneren snart legge til "interiørdesigner" til CV-en hennes? Vi krysser fingrene for et fremtidig samarbeid, men i mellomtiden svimer vi over Vår Place Dream Cooker-utgivelse. (Kanskje den vises på Selena + kokk?!)

Hyggelig å møte deg! Jeg er Danielle, en innholdsredaktør i Real Homes med alt for mange tepper og pastaboller. Uansett hva du trenger for å få plassen din til å føles innbydende, er jeg her for å hjelpe.

Før tiden min hos Real Homes holdt jeg det travelt på My Imperfect Life og woman&home. Før jeg ble ansatt i Future, var jeg redaktør for Time Out New York Kids og nyhetsredaktør i Elite Daily. Gjennom hele min karriere har jeg vært i stand til å finpusse områder jeg elsker, inkludert interiør, mat, bøker og stedet jeg kaller hjem – New York City. Arbeidet mitt har også dukket opp i Domino, Chowhound og amNew York, blant andre utsalgssteder.

Under nedetiden leser jeg, lager mat eller ser på skumle filmer. (Recs alltid velkommen.) 

instagram viewer