8 minimalistiske små baderomsideer

click fraud protection

Hvis du føler deg litt overveldet hjemme, prøv noen minimalistiske små baderomsideer for å gjøre ting enkelt. Selv om denne superparrede estetikken får mye sendetid på sosiale medier, er det mer å skape et minimalistisk utseende enn å male alt i leiligheten din hvit.

Hvis badet ditt trenger en makeover eller ser litt rotete ut, kan en minimalistisk glød-up være akkurat tingen. Spesielt for små rom vil det å gå minimalt hjelpe deg med å spare plass og kanskje til og med gi deg en dytt til å bli kvitt de gamle, halvfulle flaskene med hårmasker. Har jeg rett?

Her har vi snakket med eksperter og påvirkere for deres beste små bad ideer, fra produktene du skal kjøpe, farger du skal bruke, og blomsteroppsatser du kan prøve ut.

Minimalistiske små baderomsideer godkjent av designeksperter

Minimalistisk stil handler om praktisk – estetikken må være godt utformet på alle måter, ikke bare se pen ut. Fra flott oppbevaring på badet løsninger for å tenke på virkeligheten av din daglige rutine, kan disse tipsene hjelpe badet ditt til å se og føles velholdt og beroligende.

Den minimalistiske trenden nikker til Skandinavisk design og ser flott ut når du bruker en blanding av naturlige farger. Det handler om å få balansen mellom stil og substans.

1. Uniformert flislegging

Lite hvitt flislagt bad med lilla gardiner

(Bildekreditt: Lindsey Isla)

Skap et ensartet utseende med noe subtilt ideer til små baderomsfliser. Jeg elsker absolutt dette resultatet fra influenceren Lindsey Isla som forresten har et av de drømmeligste hjemmene på "grammet". Hun har valgt superenkle, helhvite, firkantede fliser på badet, og det skaper et uberfriskt, rent utseende.

Denne stilen er veldig populær i Skandinavia, men det jeg liker spesielt godt med dette designet er Lindseys signatur lidenskap for farger kommer fortsatt gjennom med kontrasterende fugemasse (som du kan gjøre DIY ganske enkelt hjemme med vår guide for flisfuging). Det er små detaljer som dette som kan gjøre et rom til ditt eget.

Du kan gjenskape utseendet selv med denne grunnleggende hvite keramiske fliser tilgjengelig på Amazon.

2. Velg jevne, buede linjer

Baderomsvask med beige skuffer og et rundt speil

(Bildekreditt: Home on the Grove)

I et minimalistisk lite bad ønsker vi at vibbene skal være så kjølige som mulig, og velger buede linjer på tvers av møbler, sanitærutstyr og baderomsutstyr hjelper øyet å slappe av.

Her har Home on The Grove etterlignet sirkulære former i henne baderomsspeil og vase, som kombinert med bleke farger og mangel på mønster, gjør at hele plassen føles uanstrengt rolig. Du kan gjenskape denne ideen hjemme med buet tilbehør som Home Depots klassiske ovale speil, som jeg elsker.

3. Hvis du er i tvil, gå monokrom

Svart bad med rundt speil og veggskilt

(Bildekreditt: Northern Key Interiors)

Jordfargede nyanser som brunt, beige, grått og grønt ser alle nydelige ut i et sammenkoblet rom, men hvis du ikke er sikker på hvordan du blander en blanding av nyanser, hold deg til svart og hvitt. Svarte bad ser så elegant ut, og alt du legger til vil garantert matche.

Det fine her er at denne kombinasjonen alltid gir en uttalelse, så selv om du ikke har ment å skape et superdesign-ledet utseende, har monokrom alltid et profesjonelt preg.

For å prøve dette hjemme, prøv male møblene dine og vegger med en rik, mørk farge som denne kul, myk sort maling fra Lick.

4. Minimal styling

Lite nøytralt bad med beige servant og flytende hyller

(Bildekreditt: Renovating Rosemore)

Milly Summer, interiør influencer på Instagram-kontoen sin Huset på Forest Hill, er en stor fan av moderne innredning og innser at vanligvis er mindre mer.

«Jeg elsker å omarbeide hjørner av hjemmet mitt i en minimalistisk atmosfære, og trikset er å ikke overstyle. La det være plass, la det være mellomrom mellom dekorartikler og planter eller blomster. Dette lar rommet puste og skaper romfølelsen.» 

Gjenskap dette utseendet fra Renovating Rosemore med en stilig vegghylle som denne vegghylle i tre fra Urban Outfitters.

Ekspert
Milly Summer

Milly Summer deler hjemmeoppdateringer på Instagram-kontoen sin, The House On Forest Hill.

5. Dekorative grener

Hvitt badekar med håndklær og en vase med greiner

(Bildekreditt: It's All About The House)

Blomsterdekorasjoner og innendørs planter er en viktig del av stylingen av ethvert rom, men det er viktig at det du velger er i tråd med det estetiske. Velge feil blomsterutstilling og gå med en utdatert småbadstrend vil få rommet til å se rotete ut.

For et minimalistisk lite bad ser dekorative grener slående og virkningsfulle ut
— et superdesignstyrt valg. Jeg er besatt av denne sandblåste Manzanita-gren fra Afloral som ville se utrolig ut i en rustikk, keramisk vase.

6. Marmor innslag

Lite bad med marmordusj

(Bildekreditt: The House That Black Built)

Marmor er et godt valg i alle rom og vil garantert gjøre ditt lite bad føles som et spa. Farzana Janjua, leder for husholdningsartikler og kjøp hos Antropologi, sier at å bringe naturlige elementer inn i et minimalistisk opplegg bidrar til å bringe varme.

«Å skape en følelse av ro på badet ditt er avgjørende for et minimalistisk utseende. En måte å gjøre dette på er å nikke til naturlige materialer, ved å bruke marmor eller steintøy, for å varme opp rommet og introdusere tekstur uten å bli "for mye".

Dette grønn marmor såpedispenser fra Anthropologie gir virkelig et luksuriøst preg.

7. Omfavn nakne vegger

Rom med ensfargede hvite vegger og treskap

(Bildekreditt: Living Room Danishly)

Mens du legger til rimelig veggkunst er vanligvis en av favorittdelene mine ved å dekorere et rom, minimalistiske bad kan se bra ut uten at det er noe på veggene, som vist av Living Room Danishly sitt sammenkoblede rom.

Nøkkelen her er at de andre elementene i rommet også føles lavmælte og upretensiøse, og matcher helt den avslappede stemningen. Å holde ting tilbake er en fin måte å gjøre det på rydde opp i det lille badet ditt og virkelig omfavne den minimalistiske følelsen. I tillegg vil det komme godt med når grundig rengjøring av badet.

8. Fokus på lagring

Bad med treservant og speil

(Bildekreditt: Nads Bacchus)

Det er enkelt at et minimalistisk lite bad skal føles ryddig. Trikset for å få dette riktig er å nagle deg ideer til små baderomsoppbevaring.

Overvaskeskap, stablekasser (som disse pastell kasser tilgjengelig på Amazon), oppbevaringskurver - hva enn det er som fungerer for deg. Gå full Mary Kondo på rommet ditt med innvendige skuffedeler (jeg personlig elsker dette 25-delers sett skufforganisatorer fra Amazon) og til og med hyller og kroker i dusjen.

Jo mer innsats du legger i et flott oppbevaringssystem, jo ​​ryddigere vil stedet se ut. For en virkelig smart løsning, invester i en baderomsspeil med oppbevaring for å holde ting utenfor benkeplaten.

Minimalistiske små baderomskjøp

To kremfargede vaserTekstur

Zara Home Keramikkvase

Pris: fra $49,90

Denne keramiske vasen fra Zara Home har en bevisst uferdig tekstur som gir dybde til de rene linjene, perfekt for å holde en kunstnerisk gren eller haug med grøntområder.

Globuslys med hvit ledningVarm

Belysning Skog Moderne Vegglampe

Pris: $89.99

Jeg er besatt av disse elegante vegglampene som kommer i tre forskjellige nyanser: svart, kaffe og hvit. Vegglamper er en favoritt på badet, og reduserer overflatearealet og gir en beroligende atmosfære til rommet.

Hvit såpeskålModerne

Urban Outfitters Pretti Cool Terrazzo såpeskål

Pris: $34

Hvis du bare leter etter noe lite å legge til rommet ditt, gir den kantete formen til denne såpeskålen kombinert med terrazzomønsteret en kul, moderne følelse.

Vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg rydde opp i det lille badet mitt for å gjøre det minimalistisk?

Gå først gjennom din daglige rutine og velg produktene du bruker hver eneste dag. Sørg for at disse vises på et lett sted for deg å nå, og oppbevar alt annet i en kurv, skuff eller skap i stedet.

Hvordan velger jeg en fargepalett for det minimalistiske, lille badet mitt?

Hvis du er i tvil, hold deg til off-white vegger (lyse hvitt vil føles for klinisk) og ta med litt farge med tilbehør. En kombinasjon av havregryn, fløte og kaffe er alltid en god vei å gå. Eller, hvis du foretrekker litt mer levende fargetoner, bruk bare noen få tilbehør som en vase, såpedispenser og badematte for å legge til et snev av farge, for eksempel grønt. Bare unngå verste farger for å male et lite bad som vil få det til å se for travelt eller rotete ut.


Husk, prøv å ikke la det minimalistiske badet ditt føles klinisk. Å blande en rekke teksturer på tvers av rommet vil også hjelpe rommet til å føle seg levd i, fra en raggete badematte og keramikkvase til uglaserte fliser og en knute på veggen.

En av de beste måtene å få et lite bad til å se mer minimalistisk ut, er å få mest mulig ut av naturlig lys slik at det ikke ser for dystert ut. Heldigvis er det noen ganske enkle måter å gjøre det på lysne opp et lite bad så det vil se mer livlig og energisk ut.

instagram viewer