3 Joanna Gaines-godkjente ideer for gallerivegg

click fraud protection

Hjemmene våre forteller en historie. Vi håper hver eneste detalj vil etterlate litt av oss selv i hvert rom, og vi handler om å legge til vårt personlige preg. Og en av de beste måtene å gjøre det på er med en galleri vegg.

Det spiller ingen rolle om du ønsker å oppdatere et nåværende rom i hjemmet ditt, eller om du begynner med et tomt lerret, a galleri vegg er lett å trekke ethvert rom - eller historie - sammen og gjøre fortellingen levende.

Når du velger et tema, kan du prøve å bruke dine egne erfaringer. Hvor har du reist? Hva er dine favoritt hobbyer? Skal du vise bilder av familien din? Siden det ikke er noen reelle parametere for hva du kan og ikke kan legge til i en gallerivegg, er det best å tenke på hva det overordnede målet ditt er og deretter velge individuelle stykker.

Når du har spikret stilen din, er det på tide å ta hammeren. Men det er her ting kan bli litt forvirrende. Så vi henvendte oss til proffene for å få litt hjelp.

I en nylig MENNESKER magasinartikkel, Oppussingsobjekt stjerne Joanna Gainesdelte tre enkle måter å lage en gallerivegg på:

Joanna Gaines guide til en hjemmegalleri vegg:

Ytterligere foreslåtte elementer:

  • 11x14 bilderamme, sett med 5 for $ 28,99
  • 8X10 bilderammer, sett med 6for $ 25,65
  • Bilderammesett med hammer for $ 10,99
  • Batteridrill med batterier for $ 45,99 

instagram viewer