Disse ideene til julelys for utendørs vil gjøre utseendet ditt superfestlig

click fraud protection

Disse ideene til julelys for utendørs bruk vil hjelpe deg med å oppnå et sammenhengende, festlig utseende som er både gledelig og stilig. Fra klassiske fe -lysdisplayer til mer uvanlige og nyskapende belysningssystemer som er laget med LED -projektorer, dekker disse ideene alle dekorasjonsstiler og smaker. Det er også en veldig søt opplyst snømann der inne som vi bare ikke kunne motstå.

Vil du ha innendørs inspirasjon? Finne Julepynt ideer i galleriet vårt.

1. Mer er mer! Maks ute på eventyrlys

Led Icicle Lights, Amazon

LED isbelysning, Amazon

(Bildekreditt: Amazon)

Mindre er ikke alltid mer når det kommer til jul - til syvende og sist er det bare du som kan bestemme hvor mange lys det er mange, og hvis du vil dekke hele huset og oppkjørselen med lys, er reglene det er ingen regler! For å holde deg maksimalistisk julebelysning ser du bra ut, hold deg til små lysdioder og feelys. Unngå for mange strenger med større lys, da de vil se klumpete ut.

2. Foretrekker du undervurdert? Dekorer bare verandaen

Toodour LED Icicle Lights, Amazon

Toodour LED islys, Amazon

(Bildekreditt: Amazon)

Hvis du foretrekker et enkelt og minimalistisk dekorert tema, kan det bare se veldig fint ut med å arrangere en rekke LED -feer eller istapper langs omkretsen av verandaen din. For den ultimate elegante effekten anbefaler vi å matche tonen i lysene dine til fargen på huset ditt: Så hvis huset ditt er malt hvitt, gå for kule hvite lys; Hvis det er murstein eller malt en varm farge, gå for varme eller gyldne lys.

Eller følg reglene for halvdeler og behold den ene halvdelen av huset lite med kjølige lys, og den andre med varme. Effekten vil være veldig elegant.

2m 64 hvite LED -tilkoblbare islys, lys4fun

2m 64 hvite LED -tilkoblbare islys, Lights4fun

(Bildekreditt: Lights4fun)

3. Lag en glødende bane med luminarias

Elektriske snøfnugg 10-Count Luminaria Kit, Bed Bath & Beyond

Elektriske snøfnugg 10-Count Luminaria Kit, Bed Bath & Beyond

(Bildekreditt: Bed, Bath & Beyond)

For å lage et moderne utendørs julebelysningstema, linje oppkjørselen eller hagestien med luminarias. Disse enkle lyktene er tradisjonelt laget av papir, men ser etter mer holdbare og værbestandige plastdesigner. Det er mange design å velge mellom, vanlige eller mønstrede-vi liker snøfnugg-mønstrede for et virkelig festlig utseende.

4. Legg til festlig jubel med en opplyst snømann

Gemmy Industries Light Show Snowman, Walmart

Gemmy Industries Light Show Snowman, Walmart

(Bildekreditt: Walmart)

Hvor søt er ikke denne lille gutten? Egentlig er han ikke så liten, og hvorfor skulle han være det? En av gledene ved utendørs julebelysning er at andre mennesker vil se den også, så den store størrelsen er bra. Vi vil anbefale å beholde bare en overdimensjonert opplyst julepynt, enten det er snømann eller rein, for å forhindre et altfor rotete utseende.

5. Lag et romantisk utseende med fyrverkeri-stil

200 Led fyrverkeri, Walmart

200 led fyrverkeri, Walmart

(Bildekreditt: Walmart)

Dette er et av favorittlookene denne julen - så pen og magisk. LED -klyngene skaper en mini fyrverkeri -effekt - perfekt for en liten hage eller veranda. Disse vil ikke gi deg mye lys, så hvis du planlegger å sitte ute, må du kombinere dem med noe annet.

6. Velg en LED -projektor for et mykt utseende

Elektrisk LED -projektorlys i hvite snøfnugg

(Bildekreditt: Seng, bad og utover)

Vil du prøve noe litt annerledes? Et projektorlys vil gi dramatisk dekning for hele huset mens det ser mykt ut og ikke altfor lyst. Det er definitivt mer en mild glød enn fullblåst gnist, men ser fortsatt veldig festlig ut.

Du kan også velge et LED-landskapslys som vil kaste et mylder av små lys over hele hagen og huset ditt-en virkelig magisk laser-snøeffekt som er veldig moderne og uvanlig.

Night Stars Deluxe Landscape Lighting i lasergrønt

(Bildekreditt: Bed, Bath & Beyond)

instagram viewer