De beste Nespresso kaffemaskinene å kjøpe under Macy's sommersalg

click fraud protection

Nespresso Essenza Mini Espressomaskin | Var $ 187,99, nå $ 131,60 hos Macy's
Spar 30 prosent med koden SOMMER -
Denne kompakte Nespresso -maskinen pakker et slag, med lavt energiforbruk og rask oppvarming samt plass til seks kapsler. Koppstøtten kan til og med fjernes for å støtte høyere glass. Designet for espressoelskere.

Nespresso Vertuo Next Premium kaffe- og espressomaskin | Var $ 212,99, nå $ 149 hos Macy's
Spar 30 prosent med koden SOMMER -
Legg merke til rosengulldesignen på denne utrolige kaffemaskinen. Vi elsker den slanke finishen og den kompakte designen, og en medfølgende Aeroccino gir deg friheten til å lage både skummende latte og rik americano.

Nespresso Vertuo Plus Deluxe kaffe- og espressomaskin | Var $ 312,99, nå $ 219 hos Macy's
Spar $ 94 med koden SOMMER -
Vi er lojale fans av Vertuo Plus. Dens strekkode-teknologi identifiserer blandingen av kaffe og tilpasser brygget for å gi deg den perfekte kaffen hver eneste gang. Inkludert melkeskummer vil gi deg den skummende finishen for litt større overbærenhet.

Nespresso Essenza Plus med Aerocinno melkeskummer | Var $ 349,99, nå $ 245 hos Macy's
Spar 30 prosent med koden SOMMER -
19 bar trykksystem på Nespresso Essenza vil skape den klassiske Nespresso-kaffemassen, og den medfølgende Aeroccino gir deg skummende kaffe i barista-stil. Det er også en varmtvannsknapp for å gjøre espressoen til en americano, eller til og med lage varm te.

Nespresso CitiZ | Var $ 374,99, nå $ 262,50 hos Macy's
Spar 30 prosent med koden SOMMER -
CitiZ tilbyr forhåndsinnstillinger i to størrelser avhengig av hvilken kaffe du vil lage. Bryg enkelt eller dobbelt skudd med espresso og drikk ryddig, fyll på med varmt vann, eller bruk Aeroccino3 melkeskummer som følger med for å lage latte, cappuccino eller flat hvitt med dampet melk.

Nespresso Lattissima Pro kaffe- og espressomaskin | Var $ 749,99, nå $ 525 hos Macy's
Spar $ 225 -
Det er riktig, med koden SOMMER kan du få en enorm $ 225 besparelse på Nespresso Lattissima Pro. Dette er virkelig den komplette pakken med kaffemaskin. Den lager 6 forhåndsprogrammerte drinker og gjør alt det harde arbeidet for deg med den innebygde avtagbare melkeovnen. Det nærmeste du kommer Starbucks uten å forlate huset.

Real Homes 'guide til de mest stilige barkrakkene for kjøkkenøya eller frokostbaren.

De beste utendørs projektorene i hagen din lar deg fange favorittfilmene dine (eller Netflix -serien!) Og nyte sommerværet også.

Hvis du har pelskledde venner, trenger du det beste vakuumet for dyrehår for enkelt å takle vill hår og smuss.

Tilbud Bla gjennom vår Labor Day støvsuger salgsredigering for de beste tilbudene og rabattene fra dine favoritt støvsugermerker.

Plukk de beste kaffemaskinene fra 2021 med våre toppvalg fra De'Longhi, Lavazza, Sage og Bosch.

Med vår liste over de beste kjøkkenkranene, kan du pakke både design og funksjonalitet i hver vask.

Plukk den beste tregkokeren i 2021 for sunne måltider med minimal forberedelse, med våre anmeldelser av Crock-Pot, Russell Hobbs, Instant Pot og mer.

Cuisinart Coffee Plus 12-koppers programmerbar kaffemaskin Plus varmtvannssystem utvider det du kan gjøre med kaffetrakteren din og vil garantert glede hele familien.

Instant Vortex Plus Air Fryer er et topp alternativ for å lage hjemmelagde pommes frites, og dens sjenerøse kapasitet er perfekt for familiemåltider.

instagram viewer