Leietakere: nå kan du vurdere din utleier, god eller dårlig

click fraud protection

Leie i Storbritannia kan føles som det ville ville vesten, spesielt hvis du er student/ung og leter etter rimelig overnatting. Til tross for at regjeringen forbød artikkel 21 som hadde tillatt utleiere å kaste ut leietakere uten grunn, og forbud mot eiendomsmegleravgifter, mange leietakere over hele landet støter fortsatt på problemer med substandard -eiendommer og urimelige utleiere.

Med internett omtrent det eneste verktøyet leietakere må slå tilbake, er Merker ut av leieforholdet nettsted er en lenge forfalt database med anmeldelser fra leietakere over hele landet. Du kan vurdere eiendommene du har bodd på på alt fra bygningens strukturelle tilstand til kvaliteten på innredningen og møblene hvis du leier en møblert leilighet.

Nettstedet ble grunnlagt av Ben Yarrow etter at en utleier kranglet med ham om et sengeteppe på £ 3, til tross for at han ikke klarte å holde eiendommen i god stand gjennom Yarrows leieforhold.

Marks Out Of Tenancy fikk hurtig kritikk fra Residential Landlords Association, som var bekymret for ærekrenkende eller ubekreftede anmeldelser. Imidlertid modererer Marks Out Of Tenancy alle anmeldelser og sikrer at de er av ekte leietakere - og gir utleiere en sjanse til å svare.

Vi har lest mange anmeldelser på nettstedet, og har møtt mange glødende, som roser rene og velholdte eiendommer, så vel som gode utleiere. Forhåpentligvis, etter hvert som nettstedet vokser, kan det bli TripAdvisor for leie, og oppmuntre utleiere til å holde høye standarder og nyte bedre leietakere som bor lenger.

Leie for første gang? Disse er spørsmål å stille din utleier før du leier.

instagram viewer