Hvorfor keramiske pyntegjenstander er ditt hemmelige hjemmestylingvåpen

click fraud protection

Vi liker å tro at vi har et ganske godt øye for design og vet hva vi gjør når det gjelder styling av hjemmene våre. Men noen ganger kan det bare føles som om noe mangler.

Skriv inn: den lille skuffen.

blå og rosa oliver bonas pyntegjenstander

(Bildekreditt: Oliver Bonas)

Vi har alle sett de keramiske pynteglassene rundt. De er ofte rimelige og ser ikke umiddelbart så nyttige ut, men de er strålende ideer til stua.

Interiør stylist Laurie Davidson har forklart hvorfor klemgryter og småretter er så nyttige på skudd - og hvorfor du må starte samlingen din med en gang eller rote i kjøkkenskapene. "Jeg har mange forskjellige design, fra blank til matt, glatt til rustikk," sier hun.

'De er mitt hemmelige våpen for å vise mindre elementer på skudd, enten det er oliven eller rosa salt i et kjøkkenoppsett, binders på et skrivebord eller fyrstikker ved et lys på en hylle eller mantel, 'Laurie legger til. Hun fremhever også at de hjelper til med å lage en god blanding av høyder og former på skudd, og at de fotograferer vakkert i detaljbilder.

fargerikt keramisk brett og gryter på et skrivebord

(Bildekreditt: Katie Leamon)

Ekte hjem visestylingsredaktør Amelia Smith er også stor fan av et lite brett. 'Når du skyter en kjøkkenøy, er en klynge med tre små boller fylt med bær eller chips en flott måte å bryte opp den store plassen på benkeplaten,' sier hun.

'Eller hvis du vil skape høyde og vise frem utsiden, kan du stable dem opp, plassere dem på en hylle, og de blir umiddelbart en designfunksjon.'

Avhengig av størrelsen er de praktiske lommebøker for nøkler, løse klær og andre ting som ender med å gå tapt langs siden av sofaen. Deres søte estetikk og funksjonalitet gir disse dekorene toppkarakter.

B&M keramisk tallerken på et sidebord med bordlampe og tilbehør

(Bildekreditt: B&M)

Hvis du er forsiktig med rot, er disse brettene teknisk sett organisasjonsideer, som gir boliger for biter og bobber, så de er tillatt. I tillegg fungerer de hvor som helst - på salongbordet, vinduskarmen, kjøkkenbenken, toalettbordet og så videre. De er en enkel måte å oppdatere nattbordet på, som er de beste stedene for rot som steder vi legger ting når vi sover halvveis.

Hvis nattbordet ditt inneholder et kaotisk utvalg av ørepropper, putespray, sammenfiltrede hodetelefoner og hårgrep, vil en keramisk pynteglass gjøre hele situasjonen mye mer estetisk. For mer soverom ideer For å dyrke et beroligende søvnrom, ta en titt på guiden vår.

Vi holder et øye med disse brettene i helgen ...

instagram viewer