Brook + Wilde Everdene Cooling Pillow anmeldelse

click fraud protection

Real Homes dom

Denne puten støtter og puster, og snakker snakken som lett kan vaskes takket være det avtagbare trekket

En ny pute er alltid en godbit, så vår Brook + Wilde Everdene kjølepute vil absolutt være verdt å lese før sengetid hvis du er på markedet for en (eller to).

Jeg har hatt gleden av å teste denne puten for meg selv de siste par månedene. Vi har gått over fra sommer til høst, med noen varme perioder imellom, så fra et kult holdning har det blitt godt testet. Jeg er også en sovende og liker å ha hodet godt støttet, noe som alt er tatt i betraktning med denne anmeldelsen.

Les videre for å finne ut mer da, sjekk ut vår beste puter guide for flere toppalternativer for din neste pute.

Brook + Wilde Everdene Cooling Pillow talepunkter:

  • Størrelse: 50 x 75 cm
  • Fasthet: Medium
  • Fyllinger: Termofyll pluss 100% polyesterfiberlommer
  • Dekke: Vattert yttertrekk i 100% egyptisk bomull med glidelås for fjerning
  • Trådtall: 191 
  • Maskinvaskbar? Ja, ved 40 grader
Brook + Wilde Everdene Kjølepute

Brook + Wilde Everdene Cooling Pillow produktskudd

(Bildekreditt: Brook + Wilde)

Hvordan var Brook + Wilde Everdene kjøleputen å sove på?

Det var greit, for meg. Jeg sover på siden og liker to puter (vanligvis), men denne er godt fylt med Thermofill og polyester hule fiberlommer så fant ut at jeg ikke trengte den andre puten for å hjelpe hodet opp under natten. Imidlertid fant jeg ut at det måtte plumpes opp regelmessig og noen ganger i løpet av natten hvis jeg hadde en spesielt urolig.

Puten er også ganske lett, noe som var flott i sommermånedene for å holde hodet kaldt. Jeg antar at dette er ned til 'kjøleteknologien' som er innebygd i puten, hjulpet av det faktum at trekket er laget av 100 prosent egyptisk bomull som er naturlig pustende. Og omslaget er quiltet, ja, noe som ga et herlig og mykt sted å hvile hodet mitt på slutten av hver dag. Den er også flyttbar for vask (mer om dette om litt ..).

Hva slags sovende ville Brook + Wilde Everdene Cooling Pillow passe?

Det ville passe alle sovende - foran, bak og på siden - og de som sliter med varmen. Men som en sideleier som syntes puten var ganske lubben i de beste tider, vil jeg si at den er mer rettet mot sideleier fordi de i andre posisjoner kan synes den er for høy.

Fyllene er også ikke-allergifremkallende, så det ville være et godt valg for de som er følsomme for fjær og / eller støv.

Er putemaskinen vaskbar?

Det er det absolutt. Det ytre trekket kan fjernes med glidelås for maskinvask på 40 grader som deretter kan tørkes ute på vaskelinjen, eller tørkes i tørketrommel for å tørke raskere.

Det indre rommet i puten (det du får ETTER fjerning av trekket) kan også vaskes i maskin, men du trenger ikke vaske dette så ofte som omslaget, enkelt fordi det gjør en veldig god jobb med å beskytte den.

Brook + Wilde puter med dynesett på madrass

Brook + Wilde puter med dynesett

(Bildekreditt: Brook + Wilde)

Noe annet?

De Brook + Wilde Everdene Kjølende dyne er den matchende dynen i serien, som også kan kjøpes for en fin kjøleeffekt når du sover.

Totalt sett, hva tenkte vi?

Puten er en dyr, ja, så det er litt av en investering, spesielt hvis du vil ha mer enn en. Og fyllene, selv om de er så nydelige som de er, er syntetiske, så jeg antar at jeg gjerne vil se mer bærekraftig naturlig fylling som et alternativ som ull som også har muligheten til å holde deg kjølig under varmere måneder.

Når det er sagt, er dette imidlertid en god pute som gir rikelig med støtte (når den fylles opp) og å ha et avtagbart trekk er virkelig drømmende. Det er også et godt alternativ for de som lider av allergi, slik at de også kan få en god natts søvn.

Les mer:

  • Hvordan vaske puter
  • Hvordan sove bedre: reduser stress og få de viktige Zzz-ene ...
  • Beste madrass 2020: 11 toppmadrasser vi har prøvd, testet og vurdert

instagram viewer