PSA: Dunelm bestselgende putepute er tilbake ...

click fraud protection

Dunelm har fått med seg de vanvittige koseputen på internett og har levert deretter. Den nydelige koseputen er igjen på lager hos Dunelm til en fantastisk pris-og vi lover at den kommer til å endre din avslapningstid til det bedre. En absolutt må-ha for kjølige netter med å se på filmer eller bare putte meg i sengen med en bok, denne teddyfleece-puteputen er i ferd med å revolusjonere oppstillingen av soverommet ditt.

Vi vet alle at Dunelm er stedet å gå hvis du leter etter en koselig, koselig A/W -oppussing på et budsjett... Vi vil aldri komme over hvor myke bamse kastene deres er! Så det er ingen overraskelse at denne enorme, klemformede puten har stormet på Instagram ...

  • For mer soverom ideer, sjekk ut vårt dedikerte hub
Dunelm kosepute

(Bildekreditt: Dunelm)

  • Handle Dunelm's Teddy Bear Cuddle Pute, £ 25

Hvis du ikke hadde hørt om en putepute før, har du det nå, og vi er ganske sikre på at du sannsynligvis allerede er en konvertitt. Hvem ville ikke forelske seg i en innbydende kosete pute i bamse?!

Vi må kjøpe en til oss selv, men vi tror dette flotte designet er den perfekte gaven til en du er glad i med en høst/vinter bursdag (eller til jul - ja, vi sa det). Super avslappende og myk, men også praktisk og støttende, denne puten vil støtte midjen og ryggen for den ultimate slappe opplevelsen.

Les mer:

  • Grå soverom ideer: 13 klassiske utseende for å inspirere makeover på soverommet ditt
  • Skandinaviske soverom ideer: 14 koselige stiler perfekt for kalde netter
  • Soverom design: 10 trinn for å designe et soverom fra bunnen av

instagram viewer