Melody Maison Vintage og Shabby Chic Home Decor

click fraud protection

Ta kontakt

Telefon: 01302 741 000
E -post: [email protected]
Nettsted: http://www.melodymaison.co.uk/
Plassering: Hele Storbritannia og Nord -Irland, Nordøst, Sør -Yorkshire

Melody Maison selg vintage stil og franske møbler og hjemmetilbehør, Shabby Chic, vintage, fransk landstil møbler for enhver smak. De spesialiserer seg på franske møbler i landstil-spesielt soveromsmøbler: krem- eller hvite soveromsmøbler og håndmalte møbler er hovedspesialitetene. Melody Maison prøver å tilby fullt matchende soveromsett i alle smaker og stiler, slik at du kan velge en kombinasjon av nattbord, kommoder, garderober og toalettbord som alle utfyller det franske soveromsutseendet - enten de er på jakt etter shabby chic, fransk landstil eller utsmykket utskåret malt møbler. Kommoder i fransk stil i krem, fransk grå og hvit er veldig populære og kan kjøpes i alle lakker i kremfarger, hvitt og elfenben og grått.

Melody Maison kommer fra sine produkter fra hele verden og er derfor sikre på at du ikke vil se dette utvalget sammen andre steder.

Som en familiedrevet virksomhet er Melody Maison stolte over å tilby kundeservice av høy kvalitet og et personlig preg i alt de gjør. Og hvis du noen gang er i nærheten, hvorfor ikke besøke utstillingslokalet i Harworth, i nærheten av Doncaster på grensen mellom Nottinghamshire/Yorkshire.

instagram viewer