Vi prøvde The Folding Lady's metode for å brette jeans

click fraud protection

Ryddig brettede klær er forskjellen mellom et skap i hjemmet Edit-stil med alt du har for hånden, og å bli angrepet av brusende hoppere når du gjør deg klar om morgenen.

  • Se også: Ideer til lagring av klær - 20 tips for garderoben din

Med over 3 millioner TikTok -følgere og mange videoer som har samlet flere millioner visninger, er Sophie Liard, AKA The Folding Lady noe av en foldingproff. Vi prøvde metoden hennes for å brette jeans, sokker og håndklær - med ulik grad av suksess.

hvordan brette jeans

den sammenleggbare damen

(Bildekreditt: Future)

Etter å ha sett den (utrolig fartsfylte og litt hypnotiske) TikTok-videoen omtrent 13 ganger, fullførte vi jean folding tricket vellykket. Det er bra idé om et lite soverom hvis du er trang på plass, da det reduserer drastisk hvor mye plass jeans tar.

Gjør glidelåsen og knappene før du begynner, og brett jeansene i to som du vanligvis ville gjort. Legg dem flate og legg inn noe av materialet som stikker ut på sømmen, brett det mot deg.

Dette er virkelig vanskelig å beskrive - se videoen.

@thefoldinglady

Svar til @creativealex håper dette hjelper ## jeans ## storage ## home ## bedroom ## learnontiktok ## hack ## lifehack

♬ Intro - xx

Deretter tar du bunnen av jeansen opp mot baklommene, bretter linningen tilbake og stikker bena inni, så det er bare en fold med denimmateriale på toppen.

Dette er greit hvis du kopierer The Folding Lady hvert trekk, og det lager en fin liten pakke som kan legges bort vertikalt i soverommet ditt. Hvis du sliter på plassen, ta en titt på vår beste oppbevaringsbokser for klær guide for enkle løsninger.

den sammenleggbare damen

(Bildekreditt: Future)

Hvordan brette sokker

Folding Lady's metode for å rulle sammen sokker var også lett å gjøre når vi innså at en måtte være innvendig og utvendig. Legg sokken som er riktig vei på toppen av den innvendige sokken på et flatt underlag.

@thefoldinglady

Tenk deg 🤣 ## sokker ## adidas ## AreYouReadyToWear ## fashion ## fyp ## lifehack

♬ Dem Boy Paigon - J Hus

Legg helingsbiten til venstre, og begynn å rulle sokken opp fra tærne. Når du kommer til toppen, legg toppen av den innvendige sokken helt rundt den for å lage en liten bunt.

Hvis det er din greie, flott. Det sparer sannsynligvis plass, men føles som litt av en faff hvis vi er ærlige.

den sammenleggbare damen

(Bildekreditt: Future)

  • Se også: 10 Instagram -kontoer du kan følge hvis du vil organisere deg

Når det gjelder hennes håndklehakk, prøvde vi og mislyktes. Det lignet på Jean-folding-metoden, men etter noen få prøver ga vi opp.

Så den Jean-folding metoden vi vil anbefale. Sokkene, valgfritt. Og håndklebrettingen var utenfor oss. For mer tilfredsstillende organisasjonsideer, ta en titt på guiden vår.

Vi lar hennes lille kanin origami flannels være til neste gang ...

instagram viewer