Aldi selger billig treningsutstyr! Flotte hjemmetreninger sortert.

click fraud protection

Godt, billig treningsutstyr er øverst på mange folks liste akkurat nå - vi har holdt på med Joe Wicks treningsøkter med et håndkle på gulvet, og våre vekter med en flaske vin i hver hånd, er det på tide med en Oppgradering. Heldig for oss alle, Aldis spesialkjøp denne uken er en masse billig treningsutstyr!

Vi snakker, vekter, matter, ruller og til og med en romaskin. Som med alle Aldi-spesialkjøp, må du være rask med å få tak i dem, og du kan forhåndsbestille fra i dag når de selges 7. juni. Vi har avrundet toppvalgene som absolutt er verdt å stikke i kurven din.

For mer av det beste treningsutstyret for hjemmet, gå til vår kjøpsguide - eller se dagens beste valg til de beste prisene, like nedenfor.

1. En billig romaskin

Aldi treningsutstyr

(Bilde kreditt: Aldi)

Vi tror dette er stjernen i Aldi Special Buys denne uken. Dette Crane Home Romaskin er bare £ 199,99 - en av de mest effektive treningsmaskinene for en helkroppstrening, pluss at den er relativt kompakt, så den tar ikke hele stua, og du kan brette den ned for å lagre den enkelt. Vi kan se at mange mennesker for tiden forhåndsbestiller denne romaskinen, så kom raskt inn.

Gikk glipp av? Handle vårt utvalg av beste romaskiner for noen gode alternativer.

2. En 6 i 1 multitrener 

Aldi treningsutstyr

(Bilde kreditt: Aldi)

En multitrener er et fantastisk stykke hjemmeutstyr fordi du kan få så mye fra bare ett sett. Dette Crane 6 In 1 Multi Trainer er bare £ 24,99 og kan trene armer, mage, rygg og ben. Den kommer med en trenings -DVD som viser deg noen effektive måter å bruke den på, og den kan også brettes ned slik at du kan lagre den veldig enkelt.

3. Noen virkelig rimelige vekter 

Aldi treningsutstyr

(Bilde kreditt: Aldi)

Noe vi har innsett under lockdown, kan vekter bli dyre! Men Aldi selger noen gode budsjettvennlige alternativer - du kan velge mellom to 8 kg vekt, 6k vekt eller a blanding av de to. De er alle priset til £ 17,89, og du kan kjøpe dem separat for £ 8,99 hver.

Hvis du er ute etter mer av de beste manualene Vi har en kjøpsguide du kan bla gjennom.

4. Og noen veldig stilige treningsutstyr 

Aldi treningsutstyr

(Bilde kreditt: Aldi)

Aldi har masse billige treningsutstyr også. De har noen veldig søte treningsmatter i veldig estetisk tiltalende farger (vår favoritt er den nydelige bleke korallen). Det er også noen skumruller også, som er gode for en massasje etter trening for å gjenoppleve musklene dine.

Les mer:

  • Beste multigym for hjemmet: 9 beste plasskyndige kjøp til hjemmet
  • Hjemmetrening: 30 måter å trene hjemme
  • Design av hjemmekontor: hvordan du designer ditt eget rom for å jobbe hjemmefra

instagram viewer