Dette er fortsatt våre favoritt tørketrommel rengjøringstips fra du vet hvem ...

click fraud protection

Vi er alltid på utkikk etter de beste rengjøringshakkene og rutinene vi kan dele med deg - og bruke oss selv. Dette betyr selvfølgelig at vi er ivrige følgere av Insta -sensasjonen fru Hinch. Hvis Sophie Hinchcliffe har råd eller tips for å holde hjemmene våre hygieniske og glitrende, ser vi eller ser på, og så prøver vi dem selv.

Og det er derfor, siden cleanfluencer delte rengjøringsrutinen for tørketrommel for en stund tilbake, og vi har fulgt trinnene regelmessig siden for å vedlikeholde tørketrommelen. Vår dom? Det er en strålende måte å holde disse apparatene på som de skal.

Nå som vi kommer inn i høysesongen for tørking innendørs, er det en flott tid å overdøve litt oppmerksomhet på tørketrommelen hvis du har forsømt arbeidet. Vi deler Mrs Hinch -metoden nedenfor, og hvis du vil sjekke ut de beste måtene å beholde andre hvitevarer og hjemmet ditt på, kan du besøke vår rengjøring hub.

Hvordan rengjøre en tørketrommel som fru Hinch

ren tørketrommel

(Bildekreditt: Instagram/Mrs Hinch)

1. Det er en jobb du bør gjøre hver gang du bruker tørketrommelen, som fru Hinch minner oss om, nemlig å rense ut lo -filteret (mer om dette senere). Men så ofte er det nødvendig med en større rengjøring, vær oppmerksom på ventilasjonsrøret (hvis din er en tørketrommel med ventilasjon), og trekk tørketrommelen bort fra veggen for å rengjøre bak den også.

2. Før du begynner å rengjøre? Følg fru Hinchs råd og koble fra tørketrommelen først.

Fru Hinch ren tørketrommel

(Bildekreditt: Instagram/Mrs Hinch)

3. Tilbake til det lofilteret. Slik ser fru Hinch ut (og hun er fast i denne jobben, husk). Filteret må holdes rent, for hvis det er blokkert eller til og med delvis blokkert, vil tørketrommelen være mindre effektiv, den bruker mer energi, og lo blir en brannfare. Fru Hinch sier at hun er 'paranoid' om å holde henne ren, og vi bør alle følge hennes ledelse av de ovennevnte årsakene.

Du kan ta loen ut av filteret med fingrene, men fru Hinch delte nylig et hack for å få lo lett fra Insta. Hemmeligheten? Hun bruker børsten fra støvbeholderen og børstesettet for å plukke opp lo. Enhver annen tørrbørste vil gjøre jobben like effektivt.

Når loen er borte, vasker fru Hinch lofilteret i varmt vann. Sjekk imidlertid apparatets instruksjoner, da dette bare bør gjøres hvis produsenten av tørketrommelen anbefaler det. Fru Hinch tørker filteret grundig med et kjøkkenhåndkle før det settes tilbake i maskinen.

4.  Fru Hinch renser også ut fellen der lofilteret er plassert, da det også samler seg mye lo her. Du kan komme inn der med et smalt støvsugerfeste. Fru Hinch bruker en tørr mikrofiberklut der også for grundig fjerning av lo.

Fru Hinch ren tørketrommel

(Bildekreditt: Instagram/Mrs Hinch)

5. Beviset på at tørketrommel får overalt er der på toppen av fru Hinchs maskin. Som en del av rengjøringen støvsuger hun lo som har samlet seg. Hun bruker også kluten til å tørke toppen og forsiden av maskinen, inkludert glassdøren.

Fru Hinch ren tørketrommel

(Bildekreditt: Instagram/Mrs Hinch)

6. Hvis din er en tørketrommel med ventilasjon, kan ventilasjonsrøret ditt holde lo som fru Hinch. Som hun påpeker, bør du 'alltid sjekke ventilasjonsrøret for skader' når du rengjør. Hvis du finner noen problemer, må den byttes ut.

Fru Hinch bruker det lange festet av vakuumet for å rengjøre ventilasjonsrøret. Sørg for å gjøre dette nøye, slik at du ikke forårsaker skade.

Hun benytter også anledningen til å støvsuge rundt på baksiden av tørketrommelen.

7. Har du en kondensator tørketrommel? Deretter må du rengjøre kondensatoren fra tid til annen. Fjern den fra maskinen (sjekk håndboken hvis du ikke er sikker på hvordan), og kjør den under springen for å fjerne rusk før du bytter den.

8. Hvis tørketrommelen din har en sensor, er denne plassert i trommelen. For disse apparatene må du legge til i trinnet med å tørke av sensoren og resten av trommelen med hvit eddik på en klut. Det vil holde sensoren nøyaktig og trommelen uberørt å starte opp.

Fru Hinch ren tørketrommel

(Bildekreditt: Instagram/Mrs Hinch)

8. Fru Hinchs tørketrommel ser ut som ny når hun byttet ut det tørkede lo -filteret og lukket døren.

Les mer:

  • Slik rengjør du en vaskemaskin
  • Beste støvsuger: 12 av de best prøvde, testede og anmeldte
  • Slik rengjør du en ovn

instagram viewer