5 grunner til at du bør vurdere en skreddersydd trapp

click fraud protection

 Hvis du pusser opp et gammelt hjem eller bygger et nytt, vil du på et tidspunkt bestemme deg for om du vil gå for en skreddersydd trapp eller kjøpe et trappesett. Hvilken bør du gå for? Svaret vil delvis avhenge av budsjettet ditt: det er sant at trappesett pleier å være billigere. Imidlertid er trappen et veldig viktig struktur- og designelement i hjemmet, og hvis eiendommen din er på noen måte ikke-standard (dette gjelder praktisk talt alle hjem i Storbritannia), bør du vurdere en skreddersydd trapp med et pålitelig selskap som for eksempel Britiske spiraler og støpegods. Her er hvorfor.

1. En skreddersydd trapp passer til de nøyaktige kravene til hjemmet ditt 

(Bildekreditt: British Spirals & Castings)

Hvis du pusser opp en gammel eiendom, er det sterkt tilrådelig å skreddersy den. Periodeboliger har en tendens til å ha ikke-standard dimensjoner; noen har skråtak eller smale ganger som krever dyktighet og erfaring å jobbe med.

Når du velger en skreddersydd trapp, vil produsenten dessuten snakke deg ikke bare om de spesifikke kravene til eiendommen din, men også hvordan du skal bruke den. For eksempel vil det være barn som leker i hjemmet, noe som vil ha ekstra sikkerhetskonsekvenser for trappdesignet ditt? Hvis du planlegger å bo alene, vil du heller spare plass og gå for en smalere trapp? En skreddersydd produsent vil skreddersy trappen etter dine behov.

2. Å skreddersy kan hjelpe deg med å maksimere mengden naturlig lys i hjemmet ditt 

Hvis en del av ideen bak ditt renoverings- eller oppussingsprosjekt er å øke mengden naturlig lys som kommer inn, kan trappen ha en overraskende viktig rolle å spille. Funksjoner som åpne stigerør og glassbalustrader kan gjøre hele forskjellen ved å visuelt åpne en gang og sørge for at lyset passerer gjennom i stedet for å bli blokkert av trappen. Skreddersydde trappemakere har god erfaring med å designe og lage trapper med tanke på maksimalt naturlig lys.

(Bildekreditt: British Spirals & Castings)

3. Skreddersydde trappemakere vil gi deg råd om riktig trappestørrelse 

Ikke alle vet dette før du starter byggeprosjektet, men det er spesifikke forskrifter som gjelder for trappen din. Trapper må være trygge ved evakuering i nødstilfeller, og det er forskjellige dimensjoner grenser på plass avhengig av hvor mange som skal bruke trappen og størrelsen og bruken av eiendom. Ved å jobbe med en skreddersydd produsent kan du stole på at trappen vil oppfylle disse kravene.

4. En skreddersydd trapp vil forbedre utformingen av gangen din 

(Bildekreditt: British Spirals & Castings)

En vakkert designet trapp kan fullstendig forandre hvordan hjemmet ditt ser ut, spesielt i åpen planløsning. Enten du er ute etter en ultramoderne, gjennomsiktig design eller en utsmykket metalltrapp med unike funksjoner for å forbedre gangen i et tidligere hjem, Britiske spiraler og støpegods kan produsere trapper som er helt skreddersydde, inkludert skreddersydde mønstre for trinn og spindler.

(Bildekreditt: British Spirals & Castings)

5. Skreddersydde produsenter tilbyr materialer av bedre kvalitet 

Hvis du går for et trappesett, må du grundig undersøke kvaliteten og opprinnelsen til materialene som brukes. Det siste du vil ha er en trapp som er spinkel og som må skiftes ut om bare noen få år. Britiske spiraler og støpegods bruke de fineste løvtre og eie sitt eget støperi der de produserer alle aluminiumsseksjonene til trappen. Huseiere kan enten velge mellom en av en rekke eksisterende design, og skreddersy type tre og pulverlakk på ethvert metallarbeid til deres behov.

instagram viewer