De mest sette husene online i 2019 (så langt)

click fraud protection

En av våre favoritt tidsfordriv her kl Ekte hjem, bruker mye lengre tid enn vi sannsynligvis burde lese eiendomsnettsteder for drømmehjemmene våre (med det mener vi eiendom vi ikke kan eller vil ha råd til). Så det er hyggelig å vite at vi ikke er alene i vår drømmeverden med 10 soverom og svømmebassenger, fordi Høyre flytte har avslørt eiendommene som har hatt flest online visninger i 2019 så langt, og de er... ambisiøs for å si det mildt.

Kommenterer de fem beste boligene, og Rightmove eiendomsekspert Miles Shipside sier: 'Det er alltid fascinerende å se hvilke eiendommer som har skapt mest offentlig interesse, og det er ikke vanskelig å se hvorfor disse fem boligene er slik populær.

‘Enten det er hjemmegjengere som leter etter designinspirasjon eller folk som er nysgjerrige på å skimte innsiden av topp-av-markedet-eiendommene, har disse forbløffende imponerende husene noe spesielt med seg. ' 

Så la oss ta en titt på disse fem beste husene vi alle tilsynelatende har lyst på ...

Overdale tar topplasseringen for det mest sette huset i 2019. Slap bang midt i WAG -territoriet, denne syv roms boligen er på markedet for en kul £ 3.9m. Den har et svømmebasseng (åpenbart), et boblebad (tydelig) og et spillrom (fordi, hvorfor ikke?). Oh, og omtrent tusen rom, sjekk planløsningen - du kan bokstavelig talt gå deg vill på dette stedet.

Pris: £ 3 950 000

Mest sett eiendom i 2019 " syv roms hus i Cheshire

(Bildekreditt: Rightmove)

Med fantastisk panoramautsikt over en av de fineste kystlinjene i landet, er det lett å se hvorfor dette er en av de mest viste eiendommene i 2019. Sammen med de fem soverommene, baren, kinoen og treningsstudioet har den også fortøyninger og slipway -tilgang, så ikke svett, det er god plass til alle båtene dine.

Pris: £ 3 750 000

Mest sett eiendom: fem senger ved sjøen i Cornwall

(Bildekreditt: Rightmove)

Tenk om huset som ble brukt på Cluedo -brettet faktisk eksisterte? Dette er i utgangspunktet det, biljardrom og alt. Den har et uformelt 11 soverom, fire bad, tre stuer, en spisestue, en salong og det viktigste: et biljardrom. Den har også en sjenerøs hage og en egen garasje. Et hjem som passer for oberst sennep selv.

Pris: £ 1,750,000

Mest sett eiendom til salgs: 11 roms eiendom i Glasgow

(Bildekreditt: Rightmove)

Denne dårskapen har allerede truffet den svimlende høyden på eiendommens berømmelse som den ble omtalt i TV -serien 2018 Grand Designs, så ingen overraskelse at det har gjort det til topp fem mest sett hjem i 2019 så langt. De siste eierne har forvandlet det til et nydelig to -roms hjem, komplett med en takterrasse som har fantastisk utsikt over landskapet.

Pris: £ 765 000

Kjenner du igjen det fantastiske Dinton Castle? Dette uvanlige hjemmet ble omtalt på Grand Designs i fjor og er nå oppført for salg. Har du alltid drømt om å bo på et slott? #interiør #dekor #renovering #remodel #designer #minimal #arkitekt #moderne #hus #arkitekturfotografi #bygninger #grafiskdesign #boliginnredning #ombygging #konstruksjon #kreativ #dekorasjon #arkitektur #hjemforbedring #møbler #interiør #boligdesign #instadesign Høyre flytte

Et bilde postet av @rightmoveuk 13. januar 2019 kl. 03:00 PST

Har du 18 millioner pund til overs? Dette kan være eiendommen for deg. Bygget på den verdensberømte eiendommen Wentworth Golf Club-som er vert for European Tours BMW PGA Mesterskap - med den 12. fairway på slutten av hagen (vi skal bare late som om vi er begeistret for at). Denne moderne bygningen har 10 soverom, ni bad, 10 mottaksrom og et svømmebasseng, pluss det fylt med en mengde høyteknologiske gadgets og i utgangspunktet kan hele hjemmet styres via berøringsskjermer, PC eller iPad.

Pris: £ 18,750,000

Mest sett eiendom: 10 soverom moderne hus

(Bildekreditt: Rightmove)

Les mer...

  • Storbritannias 10 rareste boliger til salgs
  • 5 beste stedene å bo ved sjøen i Storbritannia
  • 20 måter å tilføre verdi (og plass) til hjemmet ditt

instagram viewer