Dette er de 3 beste grillene du kan kjøpe i sommer

click fraud protection

Helligdagene er grillsesongen, og det er et faktum. Men hvilke BBQs er de aller beste? Med så mange merker og modeller å vurdere, kan valg av grill være like forvirrende som å kjøpe bil, spesielt når du ikke har hatt en i hagen din før (BBQ ikke bil).

Hvis du er ute etter en grilling og føler deg litt til sjøs når du surfer på "grilling" på internett, gled deg: søket er over. Disse tre grillene er de topprangerte modellene du kan kjøpe i sommer. Topprangerte av oss. Høyest rangert av Hvilken?. Trenger vi å si mer? Kanskje vi gjør det: Hvis du ikke liker disse, sjekk ut vårt utvalg av de beste av resten beste grillingene 2019...

1. Beste gassgrill: Everdure FORCE 2 Burner Gas BBQ av heston blumenthal 

Denne gassgrillingen kommer med en påtegning fra ingen andre enn Heston Blumental, og det teller for noe. Den kompakte og flotte Everdure Force 2 Gassgrill ser villedende slank ut: det er faktisk et ekte kraftverk når det gjelder matlaging utendørs. For det første varmer det opp nesten umiddelbart, klart til matlaging på under fem minutter. Den ekstra høye hetten gjør den perfekt til varmluftstilberedning (tenk saftig kylling eller kalkun), og den store kokeplassen gjør den veldig behagelig å bruke.

For flere flotte modeller, sjekk vår kjøpers guide til de beste gassgrillene.

Everdure av heston blumenthal FORCE 2 Burner Gas BBQ

(Bildekreditt: Everdure)

2. Beste kullgrill: Weber Master-Touch Premium E5770 Charcoal Gourmet System BBQ

Weber er legendariske i verden av BBQs, og Master-Touch Premium E5770 skuffer ikke. Den er fullpakket med detaljer med høy spesifikasjon som gir en hyggelig og enkel matopplevelse. Fra det innebygde termometeret til den rustbestandige askeoppsamleren som gjør askeavfall til en lek kullgrillingen som ikke følger med det tilhørende rotet eller de ujevne resultatene mindre modeller kan produsere. Porselenlokket på E5770 gir en jevn fordeling av varme, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at kjøttet ditt ikke steker ordentlig. Og den spesielle risten har plass til en wok eller gryte, noe som betyr at du kan lage mye mer enn bare kjøtt. En kullvinner.

For flere flotte modeller, besøk vår kjøpers guide til de beste kullgrillene.

Weber Master-Touch Premium E5770 BBQ-grill med kullgourmetsystem

(Bildekreditt: Weber)

3. Beste bærbare BBQ: Kamado Joe Junior Grill

Hvis du liker at grillen din er på den mindre siden, men vil ha alle de høyteknologiske funksjonene til en større grill, Kamado Joe Junior Grill er til deg. Det som gjør at denne grillen virkelig skiller seg ut er dens allsidighet: den smarte keramiske konstruksjonen gir mulighet for en stort utvalg av matlagingsstiler, fra matlaging veldig raskt ved veldig høy varme til langsom steking på veldig lavt varme. Og på bare 31 kilo er den perfekt bærbar.

For flere bærbare modeller, sjekk vår kjøpers guide til de beste bærbare grillene.

Kamado Joe Junior Grill

(Bildekreditt: Kamado Joe)

  • Slik griller du riktig: teknikker, tips og kjøpsråd

instagram viewer