3 grunner til å velge en skreddersydd vindeltrapp

click fraud protection

Hvor ofte har du svømt over en vindeltrapp? Drømt om å ha en i ditt eget hjem? Å drive nedover den hver morgen i silke nattkjolen... vel, det er uansett visjonen vår. Og selv om du kanskje tror at din spiraltrappdrøm ikke kan bli en realitet - kanskje du tror at den smale størrelsen ikke vil passe til familien livet, eller de tøffe takene dine ville gjøre det vanskelig, men faktisk er det nå så mange alternativer som passer alle hjemmestiler og mange størrelser også.

Med Britiske spiraler og støpegods du kan lage et helt skreddersydd design som passer perfekt i hjemmet ditt. I motsetning til kit -trapper kan British Spirals & Castings spiraltrapper ta hensyn til design og utforming av hjemmet ditt, pluss din livsstil også, og jobbe med deg for å få alle som driver ned trappedrømmene til å komme ekte.

Vil du ha mer informasjon om hvorfor en skreddersydd spiraltrapp ville være det riktige valget for ditt hjem? Bare fortsett å rulle ...

1. Du kan designe en trapp som passer akkurat ditt rom 

Vindeltrapper

(Bildekreditt: British Spirals and Castings)

Det som ofte kan begrense huseiere som ønsker å legge en vindeltrapp er dimensjonene. Hvis du skulle se på nettet ved å bare kjøpe en kit -trapp for å legge til i rommet ditt, ville du bare få noen alternativer når det gjaldt dimensjoner. Ikke alle husene ble bygget på samme måte - sprø vegger, skråtak, ujevne gulv, de er alle vanlige finesser i eldre hjem og fungerer vanligvis ikke med trapper.

MEN, ikke la det skremme deg, for mens skreddersydde trapper er mer en investering, kan de løse problemene som eldre hus kaster mot deg. British Spirals & Castings kan lage et design som er tilpasset sømløst i rommet ditt. Du kan velge størrelse, bredde, design, så lenge det er i samsvar med sikkerhetskravene og praktisk talt fungerer med plassen din.

British Spirals & Castings har designet vindeltrapper i alle størrelser fra bare 970 mm til 2500 m, så hvis du trodde at plassen din var for liten til å ta en spiraltrapp. Tenk igjen! Og bredere design betyr at spiraltrapper nå også er et alternativ for familiens hjem, uten å måtte gjøre det vent nederst på at alle skal trappe ned, da du kan lage en trapp som er bred nok til formidle.

2. Du kan tilpasse designet til din personlige stil

Så er det selvfølgelig også utseendet på vindeltrappen din. Når du tenker på vindeltrapper, kan du tenke på ganske tradisjonelle aluminiumstrapper som passer til flere periodeegenskaper. Men det er så mange flere alternativer som passer for enhver stil, fra tradisjonell til super moderne. Og mange materialer å velge mellom også, fra det mer tradisjonelle aluminiumet til et askeskinn som er veldig skandi. Med Britiske spiraler og støpegods du kan jobbe med designere for å lage akkurat det du hadde tenkt for hjemmet ditt, du kan til og med legge til elementer i dine egne personlige design.

3. Du vet at du investerer i en kvalitetstrapp

Vindeltrapper

(Bildekreditt: British Spirals and Castings)

Selv om setttrapper ofte er det rimeligste alternativet, varierer de i kvalitet og har begrensninger når det gjelder størrelse og design. Å skreddersy betyr at du vet at du har investert i et stykke som er produsert for hånd og Britiske spiraler og støpegods har overvåket alle deler av prosessen. Hver komponent er laget i Storbritannia ved å bruke tradisjonelle metoder også.

I tillegg får du støtte gjennom hele prosessen. Teamet kan hjelpe med designideene dine og lage dimensjonale tegninger slik at du kan se nøyaktig hvordan det ferdige produktet ditt vil se ut. I tillegg kan du få råd om bygningsforskrifter og eventuelle sikkerhetskrav.

instagram viewer