Denne Walmart -madrassen på 190 dollar er en bestselger, OG den kommer i en eske

click fraud protection

Hvis du leter etter en fast madrass med utrolige anmeldelser - gjennomsnittlig 4,5 stjerner fra over 9000 anmeldere er utrolig - denne Walmart -madrassen er noe for deg. Og for mindre enn $ 190 for en king size madrass, kan du ikke nekte for at det er en ganske søt avtale. Takk, Walmart.

  • Vil du sammenligne denne madrassen med våre toppvalg? Bla gjennom guiden vår til de beste madrassene.
  • Sjekk deretter Walmart Saving Center, det er noen ganske store besparelser å gjøre.

Så om du tenker på å redesigne soverommet ditt når vi nærmer oss høsten (noen andre som drømmer om koselige netter i ?!); flytter til et nytt sted for college; eller bare er veldig klar over at du er for sent på en ny madrass - du bør sikte på å bytte din hvert åtte år - dette er den perfekte muligheten til å få mest mulig ut av en så episk avtale.

Vi lover at vi vil slutte å fortelle om hvor mye vi elsker denne madrassen i løpet av et sekund, men først ønsket vi å dele følgende informasjon med våre medboere. De Slumber 1 av Zinus 8in Spring Madrass-In-a-Box

er - som navnet antyder - levert i en eske, noe som betyr at du ikke trenger å håndtere stresset med å prøve å manøvrere en stor (og ofte tung) madrass opp flere trapper, eller ned i en vanskelig form gangene. Geni.

  • Caspers Labor Day madrassavtale er forlenget! Ikke lenge skjønt ...
  • Greta Thunberg -effekten: Disse bøkene vil lære barna dine om klimaendringer

instagram viewer