Trenger du klasseromsinnredning? Garcelle Beauvais har dem.

click fraud protection

Garcelle Beauvais kommer ikke unna sannheten! The Real Housewives of Beverly Hills star har vært forfriskende ærlig om virkningen og kampen COVID-19-pandemien har hatt på henne og hennes tvilling 13 år gamle sønner, Jaid og Jax når det gjelder virtuell læring.

Den øyeåpnende opplevelsen forandret måten hun tenker på når det gjelder lærere. Hun har funnet ny takknemlighet, og for å vise dem hvor mye hun setter pris på dem, har hun inngått et samarbeid med HomeGoods foran skoleåret - og alt det skoleinnkjøp.

Sammen redesignet de en lærersalong på Benjamin Franklin K-8 Center i Miami, Florida. Men hvorfor Miami spesielt? Hun er et produkt av skoledistriktet i Miami, selvfølgelig.

"Jeg ble født i Haiti og gikk på videregående skole i Miami -området, og søsteren min er rektor ved en skole i nærheten i Miami. Lærerne mine spilte en stor rolle i å inspirere meg til å drømme stort, så det var viktig for meg å gå tilbake til røttene mine for å gi tilbake til lærere i området, forklarer hun i en nyligE! på nett artikkel.

Fylt med lyse gule skap, flerfargede tepper, og bare beste lenestoler, hun gir oss alle ideene til innredning i klasserommet når det gjelder å skape et varmt, inspirerende rom, og nå kan du også.

5 Garcelle Beauvais klasseromsinnredningsideer

Garcelle Beauvais ideer til innredning i klasserommet

(Bildekreditt: HomeGoods)

Enten du er lærer på jakt etter budsjettvennlige måter å heve din egen lærersalong på, eller forelder som håper å inspirere barnet sitt i løpet av enda et år med virtuell læring, er hun her for å inspirere.

Garcelle Beauvais skisserte fem ideer for klasserom som du bør huske når du skal dekorere rommet ditt dette skoleåret, samt noen valg for å få visjonen din til å bli levende. (Og siden HomeGoods -varer bare er tilgjengelig i butikker, har vi avrundet noen oppsiktsvekkende erstatninger fra søstermerket deres, TJ MAXX.) 

Klasseromsinnredning #1: Bruk vertikal plass til å trekke øynene opp, opp, opp!

Garcelle Beauvais nødvendigheter for skolegang

(Bildekreditt: HomeGoods)

"Vi brukte hengende hyller, en vertikal bokhylle og iøynefallende kunst for å løfte stemningen og trekke oppmerksomheten din oppover. Å legge til skriveutstyr, notatbøker og andre morsomme funn gjør det til et enestående rom som er både stilig og funksjonelt, forklarer Garcelle Beauvais.

Prøv disse ideene til klasseromsinnredning:

Klasseromsinnredning #2: Tilfør farge for å skape dimensjon og energi 

Garcelle Beauvais tips nummer én

(Bildekreditt: Home Good)

"[Du kan finne] et bredt utvalg av fargerike farger, selv de mest grunnleggende kjøkkenartiklene som boller, kopper og vannkoker. La det vesentlige fungere som ekstra dekor ved å vise funnene dine på åpne hyller. I tillegg legger du til beroligende energi med planter og blomster - faux, det vil si. Jeg la til et lite personlig preg med gule orkideer på spisebordet - jeg har dem i mitt eget hjem, legger Beauvais til.

Prøv disse ideene til klasseromsinnredning:

Klasseromsinnredning #3: Legg til lys for stemning og stemning

Garcelle Beauvais tips til skolegang

(Bildekreditt: HomeGoods)

"Se etter unike lamper for å lyse mørke mellomrom eller kroker [mye] som den fredelige følelsen som dette glødelyset legger til vårt zen -rom. Når det er mulig, la naturlig lys skinne og forsterke den lille plassen ved å legge wow-verdige gardiner til stort vindu områder - gardinene forvandler det ellers tomme rommet til et sammenhengende rom med en generell estetikk, "sier hun forklarer.

Prøv disse ideene til klasseromsinnredning:

Classroom Décor Idea #4: Bland og match stiler med en ny vri 

Garcelle Beauvais tips for tilbake til skolen

(Bildekreditt: HomeGood)

 "Jeg elsker å bli inspirert og prøve nye trender. Jeg liker å integrere utprøvde og sanne gjenstander som denne klassiske, men utsiktsgivende, gylden gule fløyel -aksentstol i takt med trendy materialer som dette rotting -salongbordet, "legger Garcelle til Beauvais.

Prøv disse ideene til klasseromsinnredning:

Klasseromsinnredning #5: La plassen inspirere deg

Tips til Garcelle Beauvais -stil

(Bildekreditt: HomeGoods)

"Inkluder lyse fargeklokker gjennom unike kunstverk, plasser en håndfull essensielle oljediffusorer og ekstra plysj, komfortable sitteplasser. [Her] la vi til meningsfulle berøringer ved å fylle en spesiell glasskuleburk fra HomeGoods med inspirerende sitater for lærerne å lese når de trenger et ekstra boost av positivitet, "avslutter Beauvais.

Prøv disse ideene til klasseromsinnredning:

instagram viewer