DIY -fans deler gullhyllehakk for et luksuriøst utseende på et budsjett

click fraud protection

Hvert rom trenger noe gull, eller i det minste et metallisk element - det være seg en lampe, innredningsstykker eller til og med hyller. To elskere av interiørdesign har delt en genial måte å forvandle vanlige hyller til gamle soverom til en luksuriøs funksjon.

  • Se også: 23 hyller - for flotte vegger kan du gjøre det selv

Reece og Paul fra London brukte børstede messingplater fra metals4U for å dekke kantene på hyllene på soverommet, og resultatet er virkelig iøynefallende.

DIY -hyllehacken gir en umiddelbar hit av urban glamour og maksimalisme, med den skinnende metalloverflaten som fanger lyset som flommer inn fra vinduet i nærheten. Det er strålende for de som har et budsjett - gitt at lignende gylne hyller på nettet vil sette deg tilbake rundt £ 100/$ 140 per hylle.

soverom med messinghyller

(Bildekreditt: @littleedwardian)

"Metallplater er rimelige og kan virkelig forsterke utseendet på et hjem," sier Paul McFadyen, administrerende direktør i metals4U. 'Messing er flott for de gylne nyanser, mens aluminium vil gi deg en strålende sølvglans.

'Hvis en mørkere metall er mer for din smak, kan kobber være et godt valg,' legger han til. Vi elsker hvordan den gyldne fargen ser ut her mot det grå skymønsterte tapetet.

Hacken kan like godt fungere i et moderne kjøkken eller som en idé for barnesoverom hvis den brukes med sølvfarger for å få et morsomt og futuristisk utseende.

gullhyller på soverommet

(Bildekreditt: @littleedwardian)

For å få utseendet kjøpte Reece og Paul børstet messingark fra metals4U for bare £ 15 i en 'satinpolert' finish. Selv om du liker den glansende glansen av messing, kan du også kjøpe arkene inn polert messing for å skape et mer levende utseende.

Å lage hyllene selv er relativt enkelt. Hvis du starter fra bunnen av uten at du har hylle på veggene, la oss vise deg guiden vår videre hvordan sette opp en hylle.

Billige som MANGE hyller fra IKEA vil fungere helt fint. For å kutte metallplatene hjemme trenger du en elektrisk sag og et sikkert verkstedrom, og sørg for at du har vernehansker, briller og solide sko.

hyller

(Bildekreditt: @littleedwardian)

Når du har kuttet arket til din foretrukne størrelse, kan du deretter bruke polyuretanbasert lim som f.eks Gorilla superlim å sette arket på plass på treverket.

  • Se også: 22 ideer til veggdekor å fylle hvert tomt lerret

Til slutt, sørg for at du bruker riktig metallpolering for vedlikehold. Dette vil hjelpe materialet til å beholde sin livlige glans.

Sjekk Reece og Pauls renoveringsprosjekter i deres vakre edwardianske hjem på deres Instagram @littleedwardian.

Vil du prøve denne hacken?

instagram viewer