Paint nyheter! Denne NYE krittmalen er det trendbevisste huseiere bør pynte med

click fraud protection

Liker du en god krittmaling? Oss også. Og det er derfor vi er så glade for å se at våre favorittprodusenter av Chalky Furniture Paint, Rust-Oleum, nettopp har lansert en veggmaling. Åååh, og det ser så fint ut. Hvis du liker det rustikke, litt uferdige (men på en god måte) utseende, bør du prøve å male en vegg med Rustoleums nye Chalky Finish Wall Paint.

Vi har avrundet fem utseende du kan gjenopprette ved hjelp av dette fantastiske nye produktet, pluss hvor du kan hente det fra online. Hvis du er ute etter mer maling ideer, gå til hub -siden vår for mye inspirasjon.

  • Handle Rustoleum Chalky Finish Wall Paint på Very

1. Legg til en subtil farge blokkvegg med nøytrale 

Rust-oleum krittaktig møbelmaling

(Bildekreditt: Rust-oleum)

Vi elsker fargeblokkering, men du ser den ofte brukt med veldig lyse, dristige farger, men hvis du er en fargefobe, kan du fremdeles lage det samme utseendet med nøytrale. Denne stripen ble malt med Rustoleums Hessian og veggen med Kritt hvit. Det er en fin måte å legge til litt subtil interesse for et ellers mykt, blekt farget rom.

2. Lag et nytt fargevalg på gangen din 

Rust-oleum krittaktig møbelmaling

(Bildekreditt: Rust-oleum)

Hvor fantastisk er denne grå gangen? Elsker kombinasjonen av det mørkere treverket og de bleke veggene. Dette er et veldig enkelt utseende å kopiere selv også, veggene har malt med Flint og gulvene Antrasitt. Hvis du vil ha noen tips om hvordan male trappene, gå til guiden vår.

3. Gå for et helt hvitt utseende 

Rust-oleum krittaktig møbelmaling

(Bildekreditt: Rust-oleum)

Du kan ikke gå galt med et helt hvitt utseende. Det fungerer så bra i mindre rom eller rom som ikke ser for mye naturlig lys som ganger. Kritt hvit fra den nye kolleksjonen er en flott base for et helt hvitt fargevalg, fordi den har en fin matt, krittaktig finish, myker den også ut og stopper rommet fra å føles kaldt og unaturlig lyst.

4. Velg en kald kalkgrå for et moderne utseende 

Rust-oleum krittaktig møbelmaling

(Bildekreditt: Rust-oleum)

De mest populære fargene i den nye serien er definitivt gråtonene. Kalky finish og kule farger gjør en god kombinasjon. Dette er Vintergrå en nydelig kul tonet grå som ville være perfekt i lyse rom som ikke vil føles kalde når du bruker en så isete farge. Det ser fantastisk ut kombinert med svart - enkelt og elegant.

For mer grå stueideer gå til galleriet vårt.

5. Legg til en vegg med voksen rosa

Rustoleum krittmaling

(Bildekreditt: Rustoleum)

Det er også noen flotte pasteller i samlingen, inkludert en nydelig Andegg. Men vi kan ikke motstå en mørk rosa - og i dette området som kommer i form av Kina Rose. Det er det perfekte, det vi liker å kalle, vokst opp rosa, ikke for lyst, ikke for søtt, bare en nydelig nesten gipsrosa som ble enda mer nydelig av den krittete finishen på den nye formelen.

Les mer:

  • Rosa romideer: 22 måter å bruke denne rosenrøde fargen
  • Soverom farge ideer: 16 vakre soveromsmalingsideer å prøve
  • Stue maling ideer: 18 flotte fargevalg å prøve

instagram viewer