Artikler av: Anna Morley

click fraud protection

Legg til karakter i hjemmet ditt med våre iøynefallende galleriveggideer-inkludert bildevegger og smarte utstillingsideer for salongen, soverommet, gangen og mer.

Disse superfestlige julestue -dekorasjonsideene vil sikkert øke nivået på koselig og lyst i festlig salong denne sesongen. Fa la la la la.

Juledekorasjoner er et syn å se i ferien, så sørg for at din gir alle de festlige følelsene.

Sommer hjemmeinnredningstrender: vintage Havana er det hotteste utseendet på casaen din.

Bli varm for tropene med den lett luftige vintage Havana -hjemmedekstrenden. Slik fungerer dette kule koloniale utseendet med lekne oppløftende toner og motiver, inn i interiøret ditt.

Av Anna Morley •

7 interiører med dyretrykk som Tiger King -tvangsmenn vil elske.

Bli eksotisk ved å slippe løs ditt spritdyr og velg leopard-, tiger- eller sebraprint for å legge litt stil til din lair. Dyretrykket er ikke lenger forbeholdt moteverdenen, stort og dristig, voldsomt moro.

Av Anna Morley •

Den riflede trenden er INTA-berømte looken for hjemmet ditt i vår-ta en titt.

Gå over flate utførelser, det er på tide å omfavne den riflede trenden. Reeded-teksturer med konturerte linjer er enkle, men likevel så stilige og vil tilføre et vell av karakter og interesse for ethvert mellomrom.

Av Anna Morley •

Badstudie: Dramatisk makeover for et lite bad.

Huseier Alex Coffey brukte ferdighetene til en baderomsdesigner til å forvandle et lite, tørt rom til et spa-lignende tilfluktssted.

Av Anna Morley •

instagram viewer