Dagligvareleverandører kan nå komme inn i hjemmet ditt når du er ute via smartlås

click fraud protection

Vil du stole på at en Waitrose -sjåfør kommer inn i hjemmet ditt og pakker ut handelen din mens du ikke er der? For de fleste av oss vil antageligvis instinktet fortelle oss nei. Hvordan ville de få tilgang? Og hvordan kunne vi være sikre på at de ikke ville stjele noe?

Vel, hva om vi fortalte deg at for å få tilgang vil leveringsdrivere få en tilgangskode for engangsbruk, som konstruert av ledende sikkerhetseksperter, Yale. Og ved innreise ville de være utstyrt med et kamera for å spore bevegelsene sine hele tiden? Ville du blitt mer fristet? Vi er ganske sikre på at vi ville ...

Finn ut mer om hvorfor Yale har samarbeidet med Waitrose & Partners og alt vi lærte om tjenesten som IFA 2019. Så, hvis du føler deg inspirert, sjekk ut vårt utvalg av de beste smarte låsene og du kan få mest mulig ut av tjenesten på kort tid ...

  • Leter du etter flere av de siste smarthusnyhetene? Gå til Navet

Det som slo oss mest om dette partnerskapet mellom Yale og Waitrose & Partners var deres oppgave å trekke matleveringstjenester inn i det 21. århundre, noe som gjorde prosessen enklere og mer effektiv.

Enten du er en travel forelder som ikke alltid kan forplikte seg til en leveringstid; du jobber lange timer og opplever ofte at du ikke orker å gå til supermarkedet på slutten av dagen; eller du liker tanken på å komme hjem til et kjøleskap fullt av mat etter ferien, det er vi ganske sikre på innrøm at ideen om en leveringsdriver som organiserer hele matleveringsprosessen din er ganske genial.

Nigel Fisher, administrerende direktør for Yale UK, sier om samarbeidet: 'Samarbeid med Waitrose & Partners for å utvikle Storbritannias første levering i hjemmet er en spennende forutsetning for Yale, ettersom vi ser for å forstå hvordan smarte produkter kan forbedre dagliglivet, samt beskytte ditt hjem. Vår arv og prioritet er sikkerhet, men teknologiene vi nå jobber med betyr at vi også kan samarbeide med selskaper, som Waitrose, for å utvikle tjenester som passer til det moderne livet. '

Men hvordan vil det egentlig fungere? Vel, det Yale nøkkelfri smart dørlås vil gjøre det mulig for huseiere å gi en Waitrose -leveringsdriver med en midlertidig tilgangskode - sendt via en sikker app - for å få tilgang til hjemmet sitt. Når leveransen er fullført, blir denne koden ugyldig og blir slettet for godt. Så du trenger ikke å bekymre deg for at noen sniker seg hjem igjen etter timer.

Mens leveringsdrivere er inne i kundens hjem, vil de også være forpliktet til å bære en brystkamera som fanger alle bevegelsene deres. De vil legge kjøle- og frossenvarer bort og la andre dagligvarer stå på kjøkkenbenken, eller som instruert av kunden, som alle blir fanget på film. Denne opptaket vil være tilgjengelig for kunder å se tilbake så snart som neste arbeidsdag, og gi brukerne av tjenesten trygghet.

I en kommentar til partnerskapet sier Archie Mason, leder for forretningsutvikling fra Waitrose & Partners, "Det er det absolutt en økende etterspørsel blant våre kunder for å gjøre shopping hos oss enda mer praktisk å passe rundt i de travle livsstil. I stedet for å vente på en levering eller prøve å legge alt bort, gir det kundene mer fleksibilitet til å bruke den tiden annerledes, inkludert mer tid på å nyte å lage mat og spise maten de har kjøpt. Konseptet "hjemlevering" har begynt å bli populært i andre land, så vi er ivrige etter å fastslå om det er appetitt for det i Storbritannia. '

Til tross for at den nye leveringsmetoden fremdeles er i en tidlig fase, har den vist seg ganske vellykket så langt og forventes å bli rullet ut ytterligere i de kommende månedene. Finn ut om du er kvalifisert, eller meld din interesse i dag.

Men hva synes du? Ville du sluppet en Waitrose -sjåfør inn i hjemmet ditt når du ikke er der? Eller trenger du litt mer overbevisende? Gi oss beskjed om det Facebook og Twitter.

  • Vil du stole på en smart lås for å slippe Amazon -leveringsdrivere inn når du ikke er hjemme?

instagram viewer