5 topp mikrotrender på Instagram for å oppdatere hjemmet ditt

click fraud protection

Det er en eksplosjon av mikrotrender på Instagram for øyeblikket; det er så mange, at vi ikke er sikre på hvilken vi skal prøve først. Mikrotrender lar deg gjøre små, men innflytelsesrike endringer i innredningen din som ikke tar mye tid å oppnå og ikke er veldig dyre. Nyere forskning* avslører de fem mest populære som rocker Instagram akkurat nå - vi kommer definitivt til å prøve minst et par.

Bla mer interiørdesign trender i galleriet vårt.

1. Linjekunst

Et innlegg delt av resinart • fatima (@resinart.fatima)

Et bilde lagt ut av on

Lineart topper listen over de mest populære Instagram -mikrotrendene med en god margin, med forbløffende seks millioner koder. Vi kan helt se hvorfor: strekbilder er en fascinerende ferdighet, og det ser fantastisk ut som en del av monokrom rominnredning.

Her, resinart.fatima kombinerer elegant strekekunst med nydelige metallix -rammer for en slående skjerm.

2. Husplanter

Et innlegg delt av The Potted Jungle (@thepottedjungle)

Et bilde lagt ut av on

Eksplosjonen i popularitet av denne mikrotrenden (over fem millioner tagger i Intagram) vil ikke overraske noen: hus planter har vært manges livslinje under lockdown, og hjalp så mange av oss med å forvandle hjemmene våre til innendørs hager. Legg til bare ett husplante på skrivebordet ditt og føl deg bedre, eller gå helt ut med dusinvis av dem, som

The Potted Jungle.

3. Polka prikker

Et innlegg delt av Laura (@lifeatthegreyhouse)

Et bilde lagt ut av on

Søk etter polkadots på Instagram, og du vil snart bli svimmel: det er polka dot -bad og polka dot -skjørt, polka dot dog -senger og polka dot -vaser. Polka prikker er morsomme og gledelige, og de kan stensileres eller påføres som klistremerke på omtrent hvilken som helst overflate i hjemmet, noe som gjør dem til en enkel dekoroppdatering. Og som Instagramer LauraHuset beviser at de faktisk kan se ganske stilige ut som en del av et nøytralt dekorasjonsopplegg.

4. Spredere

Et innlegg delt av Sydney Newsam (@newsam_nest)

Et bilde lagt ut av on

La oss innse det: Vi er alle litt sultne av sanselige gleder nå, så det er neppe overraskende at diffusorer har økt i popularitet den siste tiden. Enten det er duftende sivdiffusorer eller essensielle oljediffusorer, fyller rommene våre med vakker duft tar kanten av denne uendelige Covid-vinteren. Og det er så mange forskjellige typer å velge mellom - vi har aldri sett en diffuser som den som presenteres av Sydney Newsam.

5. Tørkede blomster

Et innlegg delt av Chrissie Haim • Locust Valley NY (@chrissiehomeanddesign)

Et bilde lagt ut av on

Tørkede blomster gir en nydelig semi-permanent utstilling i alle rom; hvis de er bevart riktig, vil de vare i evigheter og legge til en pen, vintage stemning i et interiør. Tørkede hortensiaer er en spesielt populær blomst, og du kan se hvorfor bare ved å se på dette vakre innlegget av Chrissie Haim - så nydelig og skummende, og bare perfekt for rommet.

*mini trendstatistikk høflighet av HouseholdQuotes.co.uk

instagram viewer