Vinylgulv kan fullstendig forandre hjemmet ditt: Slik gjør du det

click fraud protection

Vinylfliser var en gang et nisjevalg av gulv som hadde et karakteristisk utseende som var veldig forskjellig fra naturlige materialer. I dag kan imidlertid det beste vinylgulvet konkurrere med de mest sofistikerte gulvalternativene som ekte tre og keramiske fliser. Amtico er et britisk merke som produserer vinylgulv i et bredt spekter av stiler og utførelser som vil appellere til selv den mest kresne designbevisste huseieren.

Hvor kan jeg bruke vinylgulv?

Amtico eikeffekt vinylgulv

(Bildekreditt: Amtico)

Amtico gulv kommer i en rekke overflater som kan brukes i alle rom i huset. Vinyl ble vanligvis brukt på bad og kjøkken, men de realistiske tre- og steinimitasjonene av skjemaet, Spacia og Signature-serien er allsidige og vil se bra ut i stuer, kjøkkenutvidelser med åpen planløsning og til og med soverom.

Hvordan kan jeg velge riktig design for hjemmet mitt?

Amtico vinylgulv

(Bildekreditt: Amtico)

Amtico tilbyr mye inspirasjonsfotografering på sine nettsted for å gi deg en følelse av hvordan gulvet fungerer i forskjellige rom og designopplegg. De har også

brosjyrer på nett for deg å bla gjennom, og til og med a romvisualiser som vil gi deg en 3D -demonstrasjon av hvordan en bestemt stil vil se ut i et rom.

Amtico vinylgulv

(Bildekreditt: Amtico)

Hvor lages Amtico vinylgulv?

Med mange av oss bekymret for bærekraften i hjemmene våre, er det en lettelse å vite at 95 prosent av Amticos gulv er produsert i Storbritannia, noe som betyr færre luftmil og CO2 utslipp fra transport. Du vil også støtte en britisk virksomhet ved å kjøpe fra dem.

Amtico vinylgulv

(Bildekreditt: Amtico)

Er dette gulvet enkelt å rengjøre?

Vinyl er et slitesterkt og lett vedlikeholdsgulv alternativ-mer slik at ekte tre og til og med fliser. Det krever bare varmt vann og mildt vaskemiddel for å rengjøre; Bare vær sikker på at du ikke rengjør den med noe slipende, da den kan ripe opp.

Ja - vinyl er et spesielt godt alternativ hvis du ikke liker den kalde følelsen av keramiske fliser under føttene. Det er også kompatibelt med gulvvarme - perfekt for bad og andre områder du vil være ekstra varm under føttene uten å gå på kompromiss med stilen og måtte legge teppe.

Hvor enkelt er det å montere vinylgulv?

Alt avhenger av hvilken type vinylgulv du kjøper: hvis det er vinylfliser, er det godt innenfor ferdighetssettet en dyktig DIYer, med mange produkter som allerede er påført lim - alt du trenger å gjøre er å skrelle av tilbake. Men hvis vinylgulv legges i et enkelt ark, er dette en jobb for en profesjonell. Les alltid beskrivelsen av gulvet du planlegger å kjøpe for å avgjøre om du kan legge det selv.

instagram viewer