4 av de beste trappetrendene for 2020

click fraud protection

Trappetrender er i stadig utvikling, og i løpet av de siste årene har nøytrale toner og trestiler preget mange hjem over hele landet.

I år ser vi imidlertid et skifte mot landlig ro og industrielt inspirerte toner i interiørverdenen. Uttalte metaller med tyngre antikk bronse og messing blir stadig mer populære. Huseiere er inspirert av de mørke, forheksende omgivelsene i omverdenen og inkorporerer disse elementene i et indre rom.

Canal Architectural gå oss gjennom de beste trendene innen trappdesign for 2020.

1. Heliske trapper

Helisk trapp av Canal Architecture

Buet trapp i rustfritt stål

(Bildekreditt: Canal Architectural)

Uten tvil det mest utsøkte trappedesignet for arkitektonisk fortreffelighet med sin grasiøse, flytende bue. Helisk trapp har ingen støttesøyle som gjør at trappen kan stå frittstående eller festes til veggen, avhengig av design. Designmulighetene er uendelige for huseiere som ønsker å innlemme et skreddersydd valg av materialer og stiler i designet.

2. Cantilever trapp

Cantilever trapp av Canal Architecture. Cantilever trapp med mørkbeisede eiketrinn og laminerte glassbalustrader

Cantilever trapp med mørkbeisede eiketrinn og laminerte glassbalustrader

(Bildekreditt: Canal Architectural)

En Cantilever -trapp er også kjent som den "flytende" trappen; en slank og moderne løsning. Strukturen forankrer på bare den ene siden for å la den utstående konstruksjonen henge over uten noen utvendig avstivning. Disse trappene er populære i moderne eiendommer, men er også like egnet for eldre hjem med en strukturelt forsvarlig vegg for å skjule ethvert støttende rammeverk. Denne designen kan vakkert vri og krumme seg rundt det indre av ethvert rom i en eiendom, fra en halv sving rundt veggen til en kvart omdreining for et virkelig skreddersydd design.

3. Åpen stigerør

Åpen Riser -trapp i mildt stål med håndsydd grått skinnhåndtak

Åpen Riser -trapp i mildt stål med håndsydd grått skinnhåndtak

(Bildekreditt: Canal Architectural)

I 2020 går interiørdesignverdenen mot delikate, skandinaviske stiler for et moderne preg. Open Riser -trappen lar deg også se utover trappen og inn i rommet i eiendommen, slik at naturlig lysstrøm kan gjennomsyre. Allsidigheten til den åpne stigerøret betyr at det er et populært valg blant interiørdesignere som ønsker å legge en lettere og moderne vri til en eiendom.

Trapp i mildt stål og tømmer

Trapp i mildt stål og tømmer

(Bildekreditt: Canal Architectural)

Unike metallarbeidstiler og elementære toner kan skape et moderne uttrykk for estetikken i ethvert hjem. Art Deco -stiler er enormt populære og skreddersydde metalldesigner lager bølger i interiørverdenen i 2020. Spesielt vil vridd metallspindel transportere en person tilbake til en av de mest innflytelsesrike epoker på 1900 -tallet med sine slående utseende og utsmykkede detaljer. Metalltrapper kan tilby et ubegrenset utvalg av løsninger, stil og unike designalternativer. En rekke metalltrinn og integrert samt lysemitterende glass og rustfritt stål for den ultramoderne følelsen.

  • Finn ut hvordan du lager et arkitektonisk midtpunkt i en trapp i hjemmet ditt med Canal Architectural

instagram viewer