Sett på deg hodesettene - kjøkkendesign med virtual reality er her ...

click fraud protection

Virtual reality kommer til verden av skreddersydde kjøkken. Vi har allerede vært vitne til det enorme potensialet for VR -teknologi for å revolusjonere måten vi designer hjemmene våre på, med John Lewis lanserer en virtual reality -tjeneste for å hjelpe kundene med å visualisere hjemmet sitt.

Nå planlegger huseiere en ny kjøkken vil kunne dra nytte av en lignende tjeneste kl Livskjøkken, hvis første showroom åpnet i Waterloo i fjor. Livet vil være den eneste kjøkkenforhandleren i London som bruker 4D VR -teknologi, som lar kundene vandre rundt deres fremtidige plass, få en følelse av plassen og hvordan de nye skapene og beslagene vil fungere innenfor den.

Life Showroom

(Bildekreditt: Life Kitchens)

Et virtuelt virkelighetshodesett vil bli tilbudt alle som besøker utstillingsrommet, noe som gir en oppslukende kjøkkenopplevelse. Måten det fungerer på er enkel: du velger et potensielt kjøkkendesign, så går du rundt i det mens du har på deg headsettet, og justerer detaljene etter din smak.

Life Kitchens VR -teknologi

(Bildekreditt: Life Kitchens)

Du vil jobbe tett med en kjøkkendesigner på stedet, som vil hjelpe deg med å ta designvalgene. Opplevelsen er så naturtro at du til og med kan åpne og lukke dører og skap, og nå opp til øvre lagring for å se om de er riktig høyde for deg.

Beslutningen om å introdusere VR for Life Kitchens kommer fra grunnleggeren Oli Stephenson som tror at 4D -teknologien vil revolusjonere prosessen med å designe og kjøpe et nytt kjøkken.

VR er en gratis tjeneste tilgjengelig for alle kunder som designer et kjøkken med Life Kitchens. Måten den kommer seg inn på VR -teatret innebærer at kunder tar med arkitekttegninger av rommet sitt, planer (hvis det er nybygg eller renovering) og bilder av rommet. Life -designeren vil deretter sette dem sammen for å lage gjengivelsen for VR -teatret.

Life Kitchens VR -teknologi

(Bildekreditt: Life Kitchens)

Usikker på hvor du skal begynne med et nytt kjøkkendesign? Les våre råd om hvordan du designer et kjøkken.

instagram viewer