Dette Aldi -salongbordet er art deco -elegant, og det er SÅ rimelig

click fraud protection

Vi lever absolutt for Aldi -husholdningsartikler nylig, og dette salongbordet har imponert oss over all tro. Vi har sett noen super lignende modeller andre steder, så vi merker denne skjønnheten litt av en designer dupe! Og for bare £ 64,99? Ja takk!

Hvert hjem er et stiftemøbel, og trenger et salongbord for å tilby et sofistikert pit-stop for kaffe om morgenen og en ettermiddagste og middag. Imidlertid tar denne art deco -modellen fra Aldi det tradisjonelle salongbordet et skritt videre med en glassplate, en vakker trehylle og en elegant gullramme og ben. Moderne og kult, vi elsker hvordan designet på dette salongbordet inneholder en rekke materialer og teksturer. Stilig og sikker på å gi interiøret ditt et nytt liv!

Sørg for å sjekke ut vår ideer til stua funksjonen også for mange måter å style ditt nye kjøp på.

Aldi salongbord kuttet ut

(Bilde kreditt: Aldi)

  • Handle Kirkton House stort salongbord her

Vi er for alltid på jakt etter stue møbler det doble opp på form og funksjonalitet og dette trendy salongbordet krysset av for hver boks for oss. Bordplaten og hyllen, som måler 34 x 38 x 88 cm, gir et sjenerøst overflateareal, noe som gjør det egnet for et familiehjem eller en som er ivrig etter å være vertskap. Den strømlinjeformede designen og det faktum at den er forhøyet på den nydelige gullrammen og -benene, betyr at den fortsatt passer for når plassen er på topp, noe som gir den en lett estetikk og følelse.

Når vi ser på dette salongbordet, får vi seriøs styling... Å innlemme gull aksenter i interiøret ditt er i trend for øyeblikket, så naturlig at aspektet ved dette salongbordet gir oss en mulighet til å gå den veien. Sjekk faktisk Aldi -nettstedet fordi vi har sett et matchende rede med bord og konsollbord!

Utover dette gir designen av blandet materiale så mye plass til å utforske forskjellige teksturer og stiler. Hvis du liker a Stue i skandi stil, pare ned resten av rommet med nøytrale og myke stoffer for å gjøre dette salongbordet til midtpunktet. På den annen side presser art deco -stil oss i retning av geometriske trykk, plysj fløyel og rike farger.

Vår spådom er at denne modellen kommer til å bli utsolgt super raskt, så hvis du gikk glipp av denne gangen, sjekk ut noen lignende modeller nedenfor!

instagram viewer