Velge miljøvennlige vinduer

click fraud protection

Selv om det har vært økende bevissthet nylig om hvordan man kan leve på en mer miljøvennlig måte og viktigheten av å redusere mengden plast som vi bruker, har du kanskje ikke tidligere vurdert miljøet virkningen av bytte vinduer. Noen vindusmaterialer vil imidlertid være mye mer miljøvennlige enn andre.

Timber Sash Windows av The Sash Window Workshop

(Bildekreditt: The Sash Window Workshop)

Plast vs tømmer

Visste du at for hvert trevindu du installerer i stedet for et plastvindu, sparer du rundt 160 kg karbondioksid (kilde: WWA)? I tillegg til å være ikke-biologisk nedbrytbart når det ikke lenger er nødvendig, er produksjon av plastvinduer også mer giftig enn produksjon av trevinduer.

Hvis det er brann, smelter også plastvinduer og avgir farlige dioksiner og hydrogenklorid som kan forårsake permanente luftveissykdommer.

Plastvinduer holder ikke like lenge som tømmervinduer av høy kvalitet, noe som betyr at de må byttes oftere.

Bærekraft

Det er viktig å huske at det er mange forskjellige typer tømmer, og ikke alle selskaper vil sørge for at skogen vedlikeholdes bærekraftig. Tre fra bærekraftige skoger vil sikre at det blir plantet erstatningstrær for alle som blir hugget.

Sjekk om selskapet er registrert hos noen organisasjoner, for eksempel FSC. FSC -sertifisert tømmer kommer fra skoger som er bærekraftig vedlikeholdt, beskytter og vedlikeholder skogbruket. FSC sikrer at skogen er beskyttet inkludert beskyttelse av sjeldne dyr, planter og hellige steder for lokalbefolkningen.

Timber Casement Windows av The Sash Window Workshop

(Bildekreditt: The Sash Window Workshop)

Hvor er vinduene laget?

Vurder hvor vinduene er produsert. Sendes vinduene til Storbritannia fra et annet land, eller blir de produsert i Storbritannia?

Frakt av vinduer til Storbritannia vil ofte ikke være like miljøvennlig som produksjon i Storbritannia, som et resultat av å måtte transportere det ferdige vinduet.

Det kan også være vanskeligere for selskapet å installere vinduene å rette opp eventuelle problemer hvis produktene er laget i utlandet, spesielt hvis de er produsert av et annet selskap.

Timber Casement Sashes installert i de eksisterende vindusrammene av The Sash Window Workshop

(Bildekreditt: The Sash Window Workshop)

Reparer i stedet for å bytte

Avhengig av vinduets tilstand kan du ofte reparere tømmervinduer i stedet for å bytte dem. Dette kan innebære utkastsikring av de eksisterende vinduene eller bare bytte av vindusrammer (de bevegelige delene av vinduet) mens de eksisterende vindusrammene beholdes.

Det er alltid verdt å sjekke om vinduene kan repareres, da dette vil spare deg for penger og føre til mindre forstyrrelse av eiendommen din.

Sash Window Workshop produserer alle sine tømmervinduer på verkstedet i Berkshire. De bruker et tømmer som heter AccoyaTM som standard, som kommer med 50 års antirotgaranti, noe som betyr at du kan føle deg trygg på at produktet varer.

Selskapet er FSC -sertifisert og har alltid som mål å minimere miljøpåvirkningen.

Sash Window Workshop tilbyr forsynings- og installasjonstjenester og reparasjonstjenester over hele London og Sør -England, samtidig som de tilbyr en forsyningstjeneste på landsbasis. For å få et gratis, uforpliktende tilbud, kontakt The Sash Window Workshop på: 01344 868 668.

instagram viewer