Crittall Windows lar dagslyset flomme inn ...

click fraud protection

Ta kontakt

Telefon: 01376 530 800
E -post: [email protected]
Nettsted: https://www.crittall-windows.co.uk
Plassering: Hele Storbritannia og Nord -Irland

LA DAGLYSET FLODE INN ...

Føler du deg ikke bare så bra når det er en solrik dag ute.

Bevis tyder på at det er viktig at du får den gode følelsesfaktoren i hjemmet ditt også. Det er velkjent at balansert sollys er avgjørende for å produsere viktige mengder vitamin D i kroppen vår. Men vårt positive velvære-fysisk og psykisk-er også avhengig av hyppig eksponering for lys.

Dagslys er den mest energieffektive måten å oppnå det på.

La solstrålene strømme inn til hjemmet ditt - de er gode for deg.

Hjemmene våre spiller en stor rolle i vår følelse av velvære fra det sunne mønsteret av lys, mørke og skygge. Deres design, hvordan de lyser innvendig og åpninger for naturlig utelys gjennom vinduer og dører påvirker virkelig; å balansere positivt inne for lite, eller for mye, lys, skygge, gjenskinn og personvern.

Dommer fortsetter: "Vinduer i stål er ideelle for å maksimere dagslyset i hjemmet; stål er tre ganger styrken til aluminium og oppnår sterke, elegante rammer som kombinerer de tynneste profilene. Dette tillater store glassflater, og bringer inn det viktige naturlige dagslyset.

Lys opp

Crittall gir en ytterligere dimensjon til interiøret gjennom vinduene i minimalistisk stil og partisjoneringsskjermene i InnerVision -glasert stål.

Elegant slank, den slanke stålrammen, med enkle eller doble dører, er diskret. Ved å kombinere stil med funksjonalitet, gir en utpreget installasjon et fantastisk snakkepunkt.

Uten sidestykke av andre materialer har stålvinduer og skillevegger slanke profiler som gir retro-utseende med moderne vendinger. Smarte deler plass uten å hindre lys, de er den ideelle løsningen, enten for en forlengelse med dramatisk stålrammet glassert skjerm som danner et lyst område utenfor kjøkkenet, eller en skillevegg fra bad til soverom.

Avanserte glassalternativer betyr at innvendige skjermer i stål kan lages for å maksimere naturlig belysning innvendig, og med forbedrede akustiske egenskaper som gir mer privatliv og redusert støynivå, uten å gå på kompromiss med sikkerhet. Og når de mørke vinterdagene kommer tilbake, vil mer naturlig dagslys som kommer inn redusere indre skygger og mørke områder.

For kjøkken, bad eller hjemmekontor forbedrer de visuelt boareal og funksjonalitet. De utfyller også salongstilen, barnas separate leke-/spillrom. Den rolige sonen for foreldre. Kaldt trekk forhindres, varme holdes inne for komfort året rundt.

Inne ute

Utsiden kan dramatisk smeltes sammen med det indre boarealet. Ved å åpne opp boarealet, kan du skape en sømløs overgang mellom innsiden og utsiden. Lyse, vakkert utformede vegger av glass og slanke profilerte vinduer reflekterer den tidløse stilen av et tidsriktig hus, definerer på en hensiktsmessig måte mellomrom i rekkehus, minimalistisk byloft eller lagerleilighet.

Chris Eaton, assisterende direktør i Stiff og Trevillion Architects gjenspeiler dette og kommenterer: "Å definere et rom med naturlig lys er en av nøkkelkomponentene i arkitektonisk design. Innføring av vinduer i vegger gir ikke bare en større følelse av plass og lys, det hjelper også med å gjengi rommets materialitet og skaper en sterk forbindelse med landskapet utenfor.

Bilde 1 av 4
e9fd3e1d8092d02c6365b5c0806542c5.jpg
Bilde 1 av 4
e9fd3e1d8092d02c6365b5c0806542c5.jpg
Bilde 2 av 4
36c0a4fd22c26cb454d7c9708aa727f3.jpg
Bilde 3 av 4
d44e69c1205f532074f6fd9628c9b67a.jpg
Bilde 4 av 4
9f0c907be888c013dbe3542f3d2c966e.jpg

instagram viewer