Ocado -nettstedet åpner igjen etter over 48 timers vedlikehold

click fraud protection

Ocado -nettstedet har nå åpnet igjen etter 'stengning' for vedlikehold onsdag. Selskapet sa at den ekstra etterspørselen til både eksisterende og nye kunder gjorde det vanskelig å oppfylle bestillinger og håndtere trafikken. De fortsatte å la kunder med forestående bestillinger redigere trollene sine, men forhindret ytterligere besøkende for å sikre en håndterbar shoppingopplevelse for de de anså som en prioritet.

Dette kom etter at Ocado -appen midlertidig ble stengt i helgen, og Ocado implementerte et virtuelt køsystem på nettstedet for å tillate bare et visst antall personer på en gang.

Tiden frakoblet har gjort det mulig for Ocado å fylle på igjen og utstyre nettstedet bedre for det som er spådd å være en tid med en enestående etterspørsel. Sammen med mange av beste levering av dagligvarer en tilstrømning av flere bestillinger har forhindret normal nettstedfunksjon og sett mange varer konstant utsolgt.

Mens Ocado -nettsted er i gang igjen, er det for øyeblikket for kunder med en bestilling for denne helgen som allerede er registrert. For andre er meldingen 'Hvis du har bestilt levering neste uke, eller vil bestille ny levering, er det ikke nødvendig å vente i køen. Lukk vinduet ditt, så tar vi kontakt for å gi deg beskjed når du får tilgang til nettstedet. Vær oppmerksom på at vi i denne tiden med uvanlig etterspørsel har ringt for midlertidig å prioritere leveranser for eksisterende registrerte kunder. Vi vil ikke behandle nye kundebestillinger foreløpig. Vi er veldig lei oss for å måtte skuffe alle som velger Ocado, og vi jobber hardt for å øke vår leveringskapasitet. ' 

Når de er der, oppfordres kundene til å prøve butikken sin på ett besøk, i stedet for å legge til mange varer i siste liten. De blir også minnet om å være hensynsfulle og bare kjøpe det de virkelig trenger når lagerfeber feier nasjonen. Ocado vil fortsette å pålegge grenser for visse produkter slik at alle kan få det nødvendige.

Hold deg oppdatert med de siste hendelsene:

  • Gå til vår nyhetskanal for helse- og shoppingnyheter
  • Se alle nåværende tilbud for å holde familien lykkelig

instagram viewer