Dette nye treningsnettstedet vil hjelpe deg med motivasjonen din etter låsing

click fraud protection

Hender opp hvis lockdown overraskende gjorde deg til en person som juice og gjør hjemme treninger og løper og damper all maten sin? Ok, mer som hendene som faktisk bare fant litt mer tid i løpet av de siste månedene for å bli litt sprekere og spise litt sunnere? Det var mange ulemper ved å være isolert, men det var en liten velsignelse å trene og bare passe på oss selv litt mer.

Og nå som vi kommer tilbake til livet som (nesten) normalt, er vi opptatt av å sørge for at vi holder det oppe, og vi er sikre på at du også er det. Sååå, dette skinnende nye nettstedet kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt! Vi har rullet igjennom Passer godt hele morgenen, og vi ELSKER det. Det gjør 'sunt liv' virkelig tilgjengelig og enkelt, ingen sjargong ingenting forkynnende, bare inspirerende måter å holde seg i form og sunn.

Den har også mange råd om trening, bokstavelig talt kan du finne treningstips på hvilken del av kroppen du ønsker å jobbe med - vi gjorde Hvordan få en seks -pakningstrening, i morges og UT! Men det var veldig enkelt å følge, og du kan huske det fra første gang du gjorde det, så tøft på TV -en mens du trener.

Det er også mange flotte, sunne oppskrifter der borte. Hvis du er glutenfri, må du sjekke ut Glutenfrie oppskrifter på grillmat - du kan definitivt gjøre dem uten å grille, og de gir nydelige ideer om sommermiddagen.

Paul Newman, administrerende direktør for FitandWell.com, sa: "Folks prioriteringer har naturlig nok endret seg som en konsekvens av å ha levd gjennom den største folkehelseskrekken i levende minne. Å være frisk og frisk er ikke lenger et alternativ, spesielt for de i høyrisikogrupper, det er en praktisk nødvendighet. Og det er derfor vi har lansert FitandWell.com å gi mennesker med alle bakgrunner praktiske og tilgjengelige råd for alt fra vekttap til å spise mer sunt. Ved å være det første digitale mediemerket som utelukkende retter seg mot landskapet etter COVID-19, har vi tenkt å åpne et verdifullt nytt publikum for våre kommersielle partnere i prosessen. ”

Vi er veldig glade for å fortsette å bruke dette nye nettstedet for å sikre at vi holder oss motiverte nå lockdown blir opphevet, så sørg for at du sjekker det også. Følg dem videre Instagram for enda flere oppskrifter og live treningsøkter.

Les mer:

  • Hjemmetrening: 30 måter å trene hjemme
  • Sunn frokost ideer: Start dagen med disse frokostoppskriftene
  • Beste hjemmetreningsutstyr 2020: 13 toppkjøp til treningsstudioet ditt hjemme

instagram viewer