Howarth Timber (Windows & Doors) Ltd.

click fraud protection

Ta kontakt

Telefon:
E -post:
Nettsted:

Howarth vinduer og dører jobber med en av verdens mest verdifulle fornybare ressurser. Kontinuerlig støtte til miljøet er en viktig bekymring for dem, og derfor sørger Howarth for at alt tømmer som brukes i vinduer og dørsett, i tillegg til alle andre trefiberbaserte produkter, er hentet fra godt forvaltede, bærekraftige kilder. Howarth oppnådde full kjede med varetektstatus i løpet av 2006. Denne mekanismen gjør det mulig å spore sertifisert materiale fra skogen til sluttproduktet for å sikre at trevirke, trefiber eller ikke-tre skogsprodukter kan spores tilbake til sertifiserte skoger.

Tre er en av de mest tradisjonelle og pålitelige ressursene som er tilgjengelige i dag. Gjennom årene har Howarth Windows and Doors jobbet hardt med å foredle, forbedre og utvikle mulighetene for dette mest allsidige av naturlige materialer.

Bruker European Redwood som hjørnesteinen i alle Howarth -produkter. Nye teknikker for laminering av tømmer, kombinert med moderne konstruksjonsmetoder, plasserer Howarth blant de ledende produsentene i Storbritannia av høytytende vinduer og dører. Deres omfattende utvalg er det foretrukne valget av arkitekter, spesifikatorer, boligutviklere, entreprenører og kjøpmenn i hele landet.

instagram viewer