5 grunner til å velge tofalsede dører i aluminium

click fraud protection

Innhold levert av Folding Doors 2U

To-foldede dører er en flott måte å oversvømme et innvendig rom med naturlig lys og blir stadig mer ettertraktet av huseiere. Tilgjengelig i PVC, aluminium og tømmer, kan det være vanskelig å vite hvilket materiale som er best egnet for prosjektet ditt.

To-foldede dører i aluminium er noen av de mest populære på markedet og har en rekke fordeler som er verdt å vurdere.

1. Egnethet for moderne prosjekter 

To-foldede dører er tilsynelatende synonymt med moderne design, så hvis du planlegger å legge til en moderne forlengelse av hjemmet ditt, så ville det være vel verdt å vurdere aluminium to ganger dører. Aluminiumsalternativer er tilgjengelige med slanke siktlinjer for å skape en ren, diskret og moderne estetikk og gir også maksimal synlig glass for å oversvømme det indre rommet med naturlig lys.

Fem-panel aluminiums tofals dør fra Folding Doors 2 U

Denne fem-panel aluminiums tofalsdøren fra Folding Doors 2 U er vist her i antrasittgrå, men er også tilgjengelig i opptil 200 RAL-farger

2. Design

Aluminiums tofoldede dører kan spesifiseres for å åpne innover eller utover eller skyve til venstre eller høyre, så avhengig av dine krav kan du angi et alternativ som passer best for dine behov. De fleste kan utformes for å passe til blenderåpninger opptil 6 meter i bredden.

Selv om de fleste aluminiumsdører kommer i svart, hvitt eller grått som standard, er de tilgjengelige i over 200 RAL-farger for å sikre at du kan spesifisere de tofalsede dørene som passer til den generelle utformingen av hjemmet ditt. Doble farger er også tilgjengelige, og tilbyr en farge på den eksterne profilen og en annen på den interne profil for å sikre at dørene passer med ditt interiøropplegg, så vel som det utvendige designet på din hjem.

aluminium dobbeltveis dør

Denne fire-panel aluminiums tofalsdøren kan konfigureres til å åpne innover eller utover. Dørene er tilgjengelige fra Folding Doors 2 U i to farger, slik at den interne profilen utfyller innredningen din

3. tilgjengelighet 

Ikke bare er tofalsede dører i aluminium enkle å betjene, de er også tilgjengelige i alternativer med lav terskel. Lave terskler bidrar til å skape en sømløs overgang mellom innendørs og utendørs rom, men er også nyttige i hjem hvor tilgjengelighet er avgjørende da de forhindrer brukeren i å måtte gå over en terskel når han beveger seg mellom innendørs og utearealer. Dette er også en nyttig egenskap å vurdere hvis du designer et hjem for livet.

Fem-panel tofalsede dører i aluminium

Disse to-foldede dørene i aluminium med fem paneler har en lav profil for å skape en sømløs overgang mellom innendørs og utendørs rom

4. Materiale

I tillegg til at det er sterkt og holdbart, er aluminium også 100% resirkulerbart, så det er spesielt egnet for hjem der bærekraft og energieffektivitet er nøkkelen.

Når det gjelder glasset, er herdet glass ofte installert som standard, med selvrensende, solkontroll eller laminerte versjoner også tilgjengelig.

 5. Vedlikehold 

To-foldede dører i aluminium er designet for å være praktisk talt vedlikeholdsfrie. En og annen tørk med en fuktig klut og smøring av hengslene og låsen er ofte alt som kreves.

Alle to-foldede dører i aluminium er utstyrt med integrerte persienner.

For mer informasjon om tofalsede dører i aluminium, kontakt Folding Doors 2 U 

instagram viewer