En fryser i amerikansk stil for under £ 470? Ja vær så snill, Argos

click fraud protection

På markedet for en fryser i amerikansk stil? Hvis du har et budsjett, men også har som oppdrag å pakke et av disse dyrene til kjøkkenet ditt, gjør deg klar til å hoppe av glede, ettersom vi har funnet en for under 470 £ på Argos. Ja, du leste riktig.

Fridgemaster MS91515DFF kommer i svart eller sølv og har en enorm 514 liter kjøleskap og fryserplass å nyte-det er 28 shoppingposer verdt.

Les videre for å finne ut mer - og ikke gå glipp av vår guide til beste kjøleskap frysere hvis denne ikke er riktig for deg. Håper på noen få kjøleskap fryser tilbud Svart fredag? Det er sannsynlig at det kommer tonnevis, men vi kan ikke garantere at du vil kunne pakke en fryser i amerikansk stil til en så lav pris - og få det i tide til jul.

Interessert? Rull for mer informasjon og for å kjøpe.

  • Klikk for å handle Fridgemaster MS91515DFF på Argos for £ 469,99
Fridgemaster MS91515DFF amerikansk kjøleskap med fryser

(Bildekreditt: Fridgemaster)

De Fridgemaster MS91515DFF amerikansk kjøleskap med fryser er et flott alternativ for store familier som har et budsjett og ønsker det beste fra begge verdener. Du kan velge en farge avhengig av kjøkkeninnredningen din, og den er vurdert A+ for energi, så snillere mot lommen.

Hva mer gjør denne modellen til en vinner? Den har 337 liter kjøleskap og 177 liter fryserom. det er frostfritt; Den har et internt lys for mellommåltid, og den kommer med ett års produsentgaranti hvis noe skulle gå galt.

Begge dørene åpnes til 150 grader og kjøleskapet har et innebygd varsel for åpne dører for de som er glemsomme *skyldige *. Den beste delen? Kjøleskapet har en innebygd vanndispenser som har en kapasitet på tre liter.

Interessert i å kjøpe drømmekjøleskap i amerikansk stil til den beste prisen noensinne? Klikk for å handle Fridgemaster MS91515DFF på Argos for £ 469,99.

  • De beste kjøleskap -frysetilbudene for oktober 2019
  • Se mer av de beste kjøleskapene i amerikansk stil i vår guide

instagram viewer