Få gratis trær til hagen din hvis du bor i London - og gjør hovedstaden grønnere

click fraud protection

Bor i London, elsker å hagearbeide og vil hjelpe deg med å bekjempe klimaendringer? Forrige måned rapporterte vi om viktigheten av urban hagearbeid for å dempe effekten av global oppvarming, og nå får du en sjanse til å spille, uten å bruke en krone.

Borgmesteren i London og Woodland Trust har slått seg sammen for å hjelpe Londonboere med å gjøre byen grønnere ved å gi bort 30 000 gratis trær. Trærne kommer i pakke med to frøplanter, en rogn og et vilt kirsebær. Dette er lettstelt, hardføre trær som egner seg selv for små hager, og er viktige for innfødte fugler.

en magnolia ved en vannfunksjon

(Bildekreditt: leigh clapp)

For en sjanse til å vinne en trepakke, skriv inn detaljene dine på London.gov nettsted til 11. november; hvis navnet ditt er trukket, vil trærne bli sendt til deg i slutten av november.

Initiativet er en del av en større, landsdekkende kampanje av Woodland Trust. De Stor klimakamp oppfordrer befolkningen i Storbritannia til å plante så mange trær de kan i et forsøk på å bekjempe økende globale CO2 -utslipp. Målet er å inspirere oss til å plante trær for å takle klimaendringer. Det er ikke noe mål for antall trær plantet, men hvis folk forteller dem hvor mange de planlegger å plante når de lover, vil de legge dem sammen og gi alle beskjed etter hendelsen.

Har du deltatt? Fortell oss på Twitter eller Facebook.

  • Finn alle våre hage kjøper, hacks, råd og nyheter på vår dedikerte hub -side

instagram viewer