Dette trikset for å bli kvitt edderkopper er helt naturlig-og godt nok til å spise

click fraud protection

Edderkopper finner uunngåelig veien inn i hjemmene våre noen ganger, men hva om du ser mer av dem enn vanlig? Når temperaturen avkjøles, vil noen edderkopper trekke mot varmen i husene våre og alle insekter som kan skjule inne. Og mens en eller to edderkopper i huset ditt er helt ufarlige, kan det være lurt å komme med en effektiv avskrekkende strategi hvis du har for mange for komfort.

Følgende hack bruker ingenting annet enn en ingrediens du mest sannsynlig allerede har på kjøkkenet ditt: kanel. Les videre for å finne ut hva du skal gjøre med det for å avvise edderkopper.

Finn flere råd om hvordan du kan bli kvitt hus edderkopper i vår guide.

Hvordan bli kvitt edderkopper ved hjelp av kanel

Ja: edderkopper hater lukten av kanel. Vi vil fortelle deg direkte hva som ikke vil fungere, skjønt: kanelduftende stearinlys. Selv om de er gode til å parfyme hjemmet ditt, jobber de egentlig ikke mot edderkopper. Det du trenger er riktige, helt naturlige kanelspenner som du bruker til matlaging.

Plasser fjærene strategisk der edderkopper har blitt sett. Dette kan være ubehagelig hvis du ikke liker dem, men du må se på edderkoppene i huset ditt for å finne ut hvor de kommer inn fra.

Hvis edderkopper har hekket i dør- eller vinduskarmer, trenger du litt malt kanel og drysser forsiktig inn i hullene. Du må imidlertid være forsiktig med hvite vinduskarmer, fordi kanel kan flekke - unngå at kanel kommer på utsiden av vinduet der det blir vått av regnet.

Hvor lenge vil kanel virke for å avskrekke edderkopper?

Et par måneder; etter det vil fjærene begynne å miste sin naturlige duft. Du trenger ikke å bytte dem umiddelbart: se om edderkoppene kommer tilbake (de gjør det sannsynligvis ikke hvis det er vinter da).

Er kanel trygt rundt kjæledyr?

Ja! Den gode nyheten er at kanel ikke er giftig for hunder eller katter, så selv om hunden din ender med å tygge den eller katten din leker med den, vil de ha det bra. Et annet hyggelig overraskende trekk ved kanel? Det vil avskrekke maur så vel som edderkopper. Et magisk krydder.

Les mer:

  • Hvordan bli kvitt fluer
  • Hvordan bli kvitt maur

instagram viewer