Aldis elektriske vindusrenser lar glasset skinne

click fraud protection

En av de vanskeligste oppgavene rundt huset er å rengjøre vinduene, spesielt på en lys, solrik dag. Den nye Aldi -vinduspusseren Aldi lover imidlertid å gjøre korte arbeider med skinnende overflater, og er en eksakt dupe for Mrs Hinchs Window Vac.

Instagram rengjøringssensasjon Sophie Hinchliffe, også kjent som fru Hinch nylig delte hvordan du rengjør et bad på hennes Instagram -historier. I den demonstrerte hun hvordan hun bruker en vindusstøvsuger til å fjerne flekker fra glassoverflater.

Etter å ha lagt ut på Instagram -historiene sine, avslørte fru Hinch at hun rengjorde glassdusjglasset med en sprayflaske med sin egen blanding av vann og oppvaskmiddel, og en Scrub Daddy -svamp. Deretter tar hun en vindusvakuum i en rett, nedadgående bevegelse for å fjerne produktet, slik at glasset blir så rent at du knapt kan se at det er der.

Aldis elektriske vinduspuss

elektrisk vinduspuss

Easy Home elektrisk vindusrens, £ 19,99, Aldi

(Bilde kreditt: Aldi)

Aldis Easy Home Electric Window Cleaner lover å fungere akkurat som fru Hinchs vindusvakuum. Imidlertid er det en stor forskjell mellom fru Hinchs vindusvakuum og Aldis - prisen. Mens

Vileda vindusvakuum som fru Hinch bruker kommer på en kul £ 52,42, Aldi -versjonen er bare £ 19,99. Det er mindre enn halve prisen!

Aldis elektriske vindusrens har en bred gummilippe med sugedyse. Det oppladbare batteriet går i rundt 40-45 minutter og blinker når det er lavt. Den har en avtagbar avløpsvannstank for tømming av skittent vann etter bruk og leveres med en sprayflaske og mikrofiberkluter.

Dette er en investering du ikke vil angre på. For mindre enn £ 20 vil det smarte elektriske verktøyet gjøre korte arbeider med vinduer, speil og til og med rengjøring skitten baderomsfliser.

elektrisk vinduspuss

(Bilde kreditt: Aldi)

Real Homes spurte rengjøringsinfluencer fru D om hennes tanker om hvordan du rengjør vinduer. For strekkfrie vinduer anbefaler hun avionisert vann. "Du sverger kanskje til en viss vinduspusser, men jeg vedder på at du alltid har striper," sier hun.

'Selv om du bare ser dem når solen treffer vinduene dine. Sett ned det vanlige glasset og vindusrenseren, og prøv avionisert vann! Du vil aldri se deg tilbake, og du vil alltid ha krystallklare vinduer og speil uten flekker. '

stue

(Bildekreditt: Neptune)

Se også: 5 vanlige rengjøringsprodukter som kan være dødelige når de blandes, ifølge eksperter

Windows må rengjøres innvendig og utvendig regelmessig for at de skal se rene ut mens de henter vannmerker og skitt utenfra. Mange rengjøringsvifter roser den enkle kombinasjonen av en dråpe oppvaskmiddel, varmt vann og en nal. Alternativt kan du bruke vindusrenseprodukter, eller en liten mengde hvitvineddik i en sprayflaske. Rengjøringseksperter anbefaler å jobbe i S-form.

Aldi vindusrens er nå tilgjengelig for bestilling online, med levering estimert fra 14. mars.

instagram viewer