Zara Home -salget har opptil 70% rabatt - og inkluderer denne ikoniske stolen

click fraud protection

Vakre boligkjøp og store besparelser? Zara Home -salget har tonnevis... og vi har dem for deg her

  • Registrer deg på vårt nyhetsbrevNyhetsbrev
Zara hjemmestol

(Bilde kreditt: Zara)

Sarah Warwick

Av. Sarah Warwick.

Vi er store fans av Zara Home -serien. Designene får maksimale poeng når det kommer til elegant, men de kommer ikke med prislappen du forventer gitt det gode utseendet. Men selv om vi elsker et stilig kjøp for mindre, er det noe enda bedre enn det som tilbys akkurat nå. Ja, du kan få et fabelaktig design for enda færre av dine hardt opptjente £ £ £ i Zara Home-salget.

Hvor mye kan du spare? Fantastisk opptil 70 prosent, det er det vi kaller en topp avtale. Gleder du deg til å handle? Du kan sjekke ut hele salget, eller klikke deg direkte til vårt utvalg av de aller beste kuppene nedenfor.

Og hvis du leter etter flere toppkjøp fra våre favorittmerker, sjekk ut vår avtaler hub.

  • Klikk for å handle Zara Home -salget
Sarah Warwick
Sarah Warwick

Sarah er frilansjournalist og redaktør som skriver for nettsteder, nasjonale aviser og blader. Hun har tilbrakt mesteparten av sin journalistiske karriere med å spesialisere seg i hjem - lenge nok til å se at kjøleskap ble smarte, dekorasjonsmote favner både minimalisme og maksimalisme, og interiører som slører innendørs/utendørs lenken blir en må ha. Hun elsker å teste de nyeste husholdningsapparater, avsløre trendene innen møbler og inventar for hvert rom og undersøke fordeler, kostnader og praktiske ting ved forbedring av hjemmet. Det er ingen stor overraskelse at hun liker å sette det hun skriver om i praksis, og er en seriehendrer. For Realhomes.com vurderer Sarah kaffemaskiner og støvsugere, tar dem gjennom tempoet hjemme for å gi oss en ærlig gjennomgang og sammenligning av hver modell.

instagram viewer