Nesten 70 prosent av britene liker ikke hjemmene sine

click fraud protection

Ditt hjem skal være din fristed, slottet ditt. Men en undersøkelse har avslørt at nesten 70 prosent av briterne utrolig nok ikke elsker deres.

Hvorfor? Vel, mengden arbeid de ser for å gjøre det perfekt, får skylden for følelsene av "meh" mot det som sannsynligvis vil være det største kjøpet og den økonomiske investeringen de vil gjøre i livet.

Statistikken, avslørt i en bevissthetskampanje organisert av British Home Enhancement Trade Association (BHETA) foran National Home Forbedringsmåneden i april avslørte at mindre enn en tredjedel av briterne, rundt 31 prosent, følte kjærlighet til hjemmet sitt - noe som betydde 69 prosent gjorde ikke.

Andre sterke følelser som provoserte inkluderte forlegenhet - for 10 prosent av menneskene - mens ni prosent sa at de skammet seg. Alt dette betyr at det er usannsynlig at de vil være villige til å slippe besøkende over terskelen.

Utrolig nok sa tre prosent at de faktisk følte seg redde for hjemmet sitt - noe som (vi håper) skyldes at de føler seg overveldet av den store mengden arbeid de følte at de måtte utføre, i stedet for at hjemmet deres var i en så dårlig forfatning at det faktisk var det farlig.

Så, hva gjør vi? I løpet av National Home Improvement Month vil BHETA prøve å oppmuntre folk til å prøve å takle ett område av hjemmet sitt i håp om å endre følelsene sine om hvor de bor.

Det støttes av designer og TV -programleder Julia Kendell, ambassadør for NHIM, som sier, "Å gjøre forbedringer i hjemmet kan være avhengighetsskapende, men det kan også bli overveldende hvis det er for mye å gjøre. Derfor er målet med National Home Improvement Month ganske enkelt å oppmuntre folk til å gjøre en endring. '

Eiendom og interiørinteriør vlogger Georgina Burnett (du kjenner henne kanskje også som værpresentant) tror å prøve litt DIY kan være bra for vårt velvære. "Folk lever travle og ofte stressende liv, så de følelsesmessige fordelene ved å forbedre hjemmemiljøet ditt er umåtelig. Vi trenger alle et hjem som støtter vårt daglige liv, sier hun.

Hovedmål for de fleste briter når det gjelder en makeover? Overraskelse, overraskelse, det er kjøkkenet, med 20 prosent som sier at de vil takle dette først. Like mange andre var soverommet og badet på 17 prosent, mens stua kom på tredjeplass, med 13 prosent av menneskene som sa at det var rommet de mest ønsker å oppgradere.

Snarere fortellende prioriterte under 25 -årene soverommet og badet fremfor kjøkkenet. 25 prosent sa at de ønsket å forbedre stedet der de la hodet, og 21 prosent sa at de ville målrette stedet der de vasket det. Kjøkkenet ble nummer tre med bare 12 prosent som sa at det var her de ønsket å fokusere energien.

Paul Grinsell, administrerende direktør for DIY & Home Improvement på BHETA, kommenterer: 'Hvor folk velger vil bli påvirket av tiden, pengene og kompetansen de har tilgjengelig; for eksempel å bestemme om du vil gjøre det selv eller leie profesjonell hjelp. Med lettere kvelder og en lang påskeferie som ligger foran, tilbyr april en flott mulighet til å gjøre en endring. Vi håper å inspirere folk, enten det er huseiere eller de som leier, til å elske hjemmet sitt litt mer. '

Kampanjen National Home Improvement Month støttes av ledende husforbedringsnavn og merkevarer. For mer informasjon besøk homeimprovementmonth.co.uk

instagram viewer