Vinduer og dører: forbereder hjemmet ditt til sommeren

click fraud protection

En av de første tingene du må kontrollere er at vinduene og dørene dine fortsatt fungerer jevnt. Hvis du prøver å åpne sash -vinduet og det faller umiddelbart eller vinduet stikker når du prøver å åpne og lukke det, er det på tide å fikse disse problemene.

En fordel med tømmervinduer er at de ofte kan repareres hvis problemet blir identifisert og håndtert raskt. Med regelmessig vedlikehold og mindre reparasjoner kan tømmervinduer vare hundrevis av år før de må byttes ut.

Tømmervindu av The Sash Window Workshop

Reparere og oppgradere vinduene dine

Hvis tømmervinduene dine har sluppet inn det kalde været i vintermånedene, er det nå den perfekte tiden å reparere eller oppgradere dem mens været er varmere. Dette kan bare bety utkast til korrektur og overhaling eksisterende vinduer, eller hvis du har vinduer med enkeltvinduer, kan du oppgradere dem til doble vinduer.

Det er verdt å merke seg at de fleste anerkjente selskaper som jobber med skreddersydde trevinduer vil ha en leveringstid på minst et par måneder før arbeidet kan utføres. Det er viktig å ta hensyn til dette for ethvert arbeid du ønsker å ha utført.

Hvis tømmervinduene eller dørene dine er råte, må du kanskje bytte dem. Avhengig av tilstanden til rammene, kan det hende du kan installere nye karm i de eksisterende vindusrammene. Vinduskarmer har ofte lengre levetid enn vinduets bevegelige deler (sashene), ettersom de er mer beskyttet mot de ytre elementene.

Trefoldig dør av The Sash Window Workshop

Forbered hjemmet ditt for sommerunderholdning

 Med det varmere været på vei, hvorfor ikke se på å kombinere innendørs og utendørs rom med nye tofalsede dører?

To-foldede dører er en populær forbedring av et hjem, så hvis du ønsker å gjennomføre et renoveringsprosjekt i sommer, er de definitivt verdt å vurdere. To-foldede dører går langs et enkelt spor og er hengslet for å kunne åpnes.

For større eiendommer kan tofalsede dører gi deg en helt ubegrenset åpning, noe du ikke kan oppnå med andre ytterdører. De gir også større fleksibilitet enn franske dører, slik at du kan åpne dørene så mye eller så lite som du vil.

Tømmervinduer av The Sash Window Workshop

Sash Windows Workshop

Sash Window Workshop spesialiserer seg på utskifting og reparasjon av tømmervinduer og dører i periodiske eiendommer. Tilbyr en produksjon, installasjon og reparasjonstjeneste over hele London og Sør, med forsyning eneste service for nye snekkerarbeid på landsbasis, er selskapet stolte over å levere høy kvalitet produkt.

De tilbyr også enestående kundeservice, fremhevet av det faktum at halvparten av bestillingene kommer fra tidligere kunder eller anbefalinger. Selskapet er også Hvilke? Pålitelige tradere og har en 5 -stjerners Trustpilot -vurdering.

For å få et gratis, uforpliktende tilbud, kontakt The Sash Window Workshop på: 01344 868 668.

instagram viewer