Najlepšie elektrické náradie: dajte si zoradiť tieto kutilské práce

click fraud protection

Hľadáte najlepšie elektrické náradie na aktualizáciu svojej sady nástrojov? Nič, my Briti, milujeme viac ako trochu kutilstva cez víkend cez sviatky, ale aby ste sa uistili, že nerobíte neskúsenú prácu, budete potrebovať niektoré z najlepších elektrických nástrojov na trhu. Či už niečo budujete, alebo niečo rúcate, zaistíte si, že budete mať nielen dobro kus zariadenia, ale správny nástroj pre danú prácu, vám pomôže urobiť to rýchlo a efektívne. Aby sme vám uľahčili život, zhromaždili sme náš výber najlepších elektrických nástrojov.

Keď ste si vybrali najlepšie elektrické náradie, pozrite sa na najlepšie kosačky na trávu - nevyhnutné záhradné elektrické náradie, ak chcete kosiť trávu.

Čo by ste mali hľadať, je spoľahlivá značka, ako je Bosch, ktorej používanie je pomerne jednoduché, dokonca aj pre úplného nováčika. Odporúčame tiež dávať pozor na nástroje od spoločností Black & Decker; ponúkajú veľký sortiment základného elektrického náradia na renovácie domov a záhrad, ako napríklad ich Vŕtacia príklepová vŕtačka 18 V+lítium -iónová.

DeWalt je ďalšou značkou, ktorá je obzvlášť vhodná pre elektrické náradie a ponúka všetko od pištoľ na nechty až po priamočiare píly pre väčšie práce z domácich potrieb, ktoré je potrebné vykonať. Náš zoznam obsahuje rad elektrického náradia, ktoré by vyhovovalo začiatočníkom aj skúsenejším osobám.

Najlepší skrutkovač: Akumulátorový skrutkovač Bosch PSR Select 3,6 V

Najlepší skrutkovač: Akumulátorový skrutkovač Bosch PSR Select 3,6 V

Vykonajte únavnú prácu rýchlo a jednoducho pomocou akumulátorového skrutkovača

Dôvody nákupu

+ Nabíjateľná batéria + Až 90 skrutiek na jedno nabitie 

Tento akumulátorový skrutkovač umožňuje rýchle a jednoduché zloženie vecí dohromady. Použitie tohto elektrického náradia vyžaduje minimálne úsilie a má 12 typov bitov valca, čo znamená, že ich máte všetko, čo potrebujete v jednom, namiesto toho, aby ste museli hľadať dom pre konkrétny typ skrutkovača pre a konkrétna práca. Životnosť batérie je dobrá, umožňuje dobiť až 90 skrutiek a výkonné LED svetlo vám umožní vidieť do najtesnejších rohov a dosiahnuť maximálnu presnosť.

Nájdite ďalšie akumulátorové skrutkovače na Amazone

Najlepšia pištoľ na nechty: DeWalt DCN680 Nail Gun

Najlepšia pištoľ na nechty: DeWalt DCN680 Nail Gun

Bezpečnejší spôsob, ako klincovať s presnosťou

Dôvody nákupu

+ Kompaktný a ľahký 

Ručné nanášanie nechtov je náročné a ak máte rozsiahlu prácu, ktorú robíte, je táto pištoľ na nechty DeWalt spoľahlivou súpravou, do ktorej môžete investovať. Toto elektrické náradie je pomerne kompaktné, čo uľahčuje držanie a aplikáciu klincov v prípade potreby, a bezuhlíkový motor je navrhnutý tak, aby ešte viac predĺžil životnosť batérie tejto nechtovej pištole. Hĺbku disku môžete prispôsobiť tak, aby vyhovovala akémukoľvek projektu, ktorý robíte, a tým, ktorí ho majú skúsil to a zistil, že je to veľmi profesionálny nástroj, ktorý im ušetrí veľa času a energie pri kutilstve projektov.

Nájdite ďalšie pištole na nechty na Amazone

Najlepšia reťazová píla: Reťazová píla Black & Decker GKC3630L20

Najlepšia reťazová píla: Reťazová píla Black & Decker GKC3630L20

Sekajte tieto otravné vetvy s dôverou a ľahkosťou

Dôvody nákupu

+ Silný motor + Ticho na motorovú pílu 

Reťazové píly by ste mali používať s veľkou opatrnosťou, ale kompetentní kutilovia zistia, že tento model Black & Decker sa ľahko používa a udržiava, takže je ideálny pre väčšie záhradné práce. Má silný motor, ktorý je poháňaný reťazou, a je samomazný, čo znamená, že si už nikdy nemusíte robiť starosti s odpadnutím reťaze. Výkonná 36V batéria vydrží slušne dlho pri väčších prácach a jej ergonomický dizajn to uľahčuje podržte, s bezpečnostným vypínačom, ktorý vám poskytne pokoj, si toto elektrické náradie nevyvinie vlastnú myseľ.

Nájdite ďalšie reťazové píly na Amazone

Najlepšia kotúčová píla: Akumulátorová 18 V okružná píla Makita DSS611Z LXT iba s telom

Najlepšia kotúčová píla: Akumulátorová 18 V okružná píla Makita DSS611Z LXT iba s telom

Účinný a výkonný rezací nástroj

Dôvody nákupu

+ Hladké a kontrolované + Akumulátorový 

Dôvody, ktorým sa treba vyhnúť

- Batéria a nabíjačka sa predávajú samostatne

Pre tých, ktorí majú skutočne radi svoje kutilstvo, je kotúčová píla dobrou investíciou, ak chcete ušetriť čas a námahu. Tento model od Makity bude prerezávať drevo ako po masle, a tak bude ľahká práca z akéhokoľvek projektu. Má variabilné rýchlosti a prachový ventilátor, vďaka ktorému budú materiály pri rezaní čisté. Používatelia uviedli, že je pomerne ľahký a páči sa im, že je bezšnúrový, pretože uľahčuje prácu. Uvedomte si, že ide o investíciu, pretože k tomuto elektrickému nástroju budete musieť batériu a nabíjačku kúpiť samostatne.

Kúpte si viac kotúčových píl na Amazone

Najlepší vŕtací skrutkovač: Vrtáky DeWalt DEWDCD790D2

Najlepší vŕtací skrutkovač: Vŕtací skrutkovač DeWalt DEWDCD790D2

Spoľahlivý vŕtací skrutkovač pre všetky práce

Dôvody nákupu

+ Bezkartáčová technológia motora + Dlhá doba prevádzky

Potrebujete ušetriť miesto vo vlastnej skrini pomocou všestranného nástroja dva v jednom? Tieto vŕtacie skrutkovače vykonajú ľahkú prácu pri akejkoľvek práci vlastnými rukami, s bezuhlíkovým motorom, ktorý je rýchly a efektívny, a dvojrýchlostný celokovový prevod, čo znamená, že môžete očakávať, že výdrž batérie bude dlhá a spoľahlivá. Je to kompaktná veľkosť, ktorá uľahčuje zapadnutie do úzkych rohov a je dodávaný v robustnom kufríku na ľahké skladovanie a prepravu.

Prezrite si ďalšie ovládače vŕtačiek na Amazone

Najlepšia príklepová vŕtačka: Vŕtacia príklepová vŕtačka Black+Decker 18V Lithium Ion 2 Gear

Najlepšia príklepová vŕtačka: Vŕtacia príklepová vŕtačka Black+Decker 18V Lithium Ion 2 Gear

Povinná výbava každej sady náradia pre začiatočníkov

Dôvody nákupu

+ 11 nastavení krútiaceho momentu + Kompaktné puzdro na prenášanie 

Táto príklepová vŕtačka je jednou z položiek, ktoré musíte mať v základnej súprave nástrojov na všetky drobné práce okolo domu. Či už staviate police, staviate nábytok alebo zavesíte rám obrazu, 11 nastavení krútiaceho momentu vám umožní použiť toto elektrické náradie na všetky typy úloh. Je dodávaný s lítium-iónovou batériou 18 V 1,5 Ah a nabíjačkou s praktickým prenosným puzdrom. Ak hľadáte nízkorozpočtové elektrické náradie, túto kladivovú vŕtačku musíte vyskúšať.

Kúpte si viac vŕtacích kladív na Amazone

ĎALŠIE DOPORUČENIA PRODUKTU:

  • Vŕtačka je jedným z najbežnejších elektrických nástrojov, ktoré domácnosť potrebuje, ale ktoré je najlepšie? Pozrite sa na náš zoznam najlepšie vrtáky
  • Chcete namiesto toho miesto v záhrade? Vybrali sme najlepšie záhradnícke rukavice aby vám pomohol vo vašej práci 

instagram viewer