Aldi badekar er tilbake på lager! Rask... det er snart borte

click fraud protection

Aldi må ha tatt seg ut på spaet i hjemmet som flyter rundt for øyeblikket. Det nye badekaret deres er et skritt videre fra den flotte de solgte tidligere i år og er et liv sparer for de av oss som har blitt offer for fuktige bøker og baderomsutstyr som flyter rundt i våre bad. Dette er den ultimate livshacken for alle som liker en fredelig og overbærende badetid. Ikke bare det, men det ser også ganske kult ut! Og selvfølgelig er det den perfekte ekstra oppbevaringen for små bad.

Vil du ha en? les videre for å finne ut mer. Og sjekk ut andre - lignende - modeller som vi har inkludert fra våre favorittforhandlere, nedenfor. For mer fab bad ideer, ikke gå glipp av vårt inspirerende designgalleri.

Aldis vakre badekar... og flere flotte kjøp

Aldi badekar i bambus

(Bilde kreditt: Aldi)

Aldis badekar i bambus (ovenfor) gir badet et naturlig utseende. Når du ikke bruker badekaret ditt, er det et flott sted å sette innendørs løvverk for å kle på badet ditt. Oh, og den kan også forlenges og leveres med et komfortabelt ryggstøtte! Vi får spa-oppholdsvibber fra dette stykket, men det ville også være veldig nyttig i badetiden for dine små-det perfekte stedet å balansere en gummiand eller lekebåt.

Aldi badekar, £11.99.

Les mer:

  • Frittstående badekar: 14 badekar for å forskjønne badet ditt
  • Ideer til oppbevaring av bad

instagram viewer