Soak & Sleep madrass topper anmeldelse

click fraud protection

Tenker du på å kjøpe en overmadrass? Ærlig talt, de er en spillveksler. Hvis din nåværende madrass ikke er den behageligste, men du ikke vil investere i en helt ny, eller hvis du leier og har arvet en... mindre enn fersk madrass, vil en god topper virkelig gjøre en hel del forskjell.

Jeg har lagt Soak & Sleep Luxury New Zealand ullmadrass Topper til testen de siste månedene, og det har virkelig gjort vår brukte håndmadrass så mye mer behagelig, bare ved å legge til et lag squish som manglet før. Fortsett å lese for mine mer grundige meninger, inkludert hva slags søvn det ville passe, hvordan det er å sove på og om det er verdt pengene.

Hvis du ønsker å finne beste overmadrass For dine behov finner du også mange valgmuligheter i vår guide til de beste valgene.

Spesifikasjoner

Type: Ulltopp
Størrelser: Barneseng, enkel, dobbel, king size, super konge, keiser, liten enkel, liten dobbel, euro enkel, euro dobbel, euro konge
Koste: £90.00 - £160.00

Hvem passer Soak & Sleep overmadrassen?

Hvis du bare vil legge til en god bit squish i din nåværende madrass, vil Soak & Sleep topper gjøre nettopp det. Den legger ikke til støtte som et minne -skum -topper, men gjør en gammel madrass (og tro meg, min er nettopp det) til en veldig behagelig søvn. Det ville passe enhver søvnstil, men spesielt sviller foran ville like hvor myk den er. Hvis du sover på ryggen, som jeg sa, vil det ikke legge til mye støtte, men hvis alt du er ute etter er komfort, ville dette være et topp valg.

Det er temperaturregulerende, så du vil ikke overopphetes mens du sover - noe jeg var bekymret for skjer når du legger til en overmadrass - men så langt har det vært perfekt, selv under en veldig varm sommer kveldene. I tillegg er det flott for par som aldri kan bli enige om den perfekte temperaturen på soverommet.

Hvordan liker Soak & Sleep -madrassen å sove på?

Som du sikkert allerede har gjettet, er det mykt, veldig mykt, jeg sover foran, så trenger ikke så mye støtte fra madrassen min, så en ullmadrass er en drøm. Jeg vil si at hvis du liker den synkende følelsen når du går i seng, vil du ikke få det her, det er en ganske flat overmadrass.

De første nettene føltes det virkelig som om jeg sov på en annen madrass, men etter en uke eller så ga vi det lubben, da det kan bli flatt på de stedene du sover mest. Ikke noe problem i det hele tatt, bare plump det som du ville gjøre med puter nå og da.

Soak & Sleep hevder at de temperaturregulerende egenskapene gir en mer konstant søvn, og som en veldig lett sovende kan jeg definitivt garantere det. Jeg våkner ikke lenger for varmt om natten, og selv om jeg bare har testet det i sommermånedene, er jeg sikker på at det ville gi ekstra varme når det blir kjøligere også.

Er Soak & Sleep overmadrass verdt pengene?

Den eneste ulempen med Soak & Sleep topper er at det er på den dyrere siden. For en dobbel er det £ 120 (og det er i salg). Tydeligvis betaler du for ren, supermyk ull som kommer helt fra New Zealand, og vi sammenlignet det til andre ullmadrasser og til sammenligning er prisen faktisk ganske rimelig, på den billigere siden til og med. I tillegg, husk at den kommer til å vare også-den kommer med fem års garanti og er testet for å passe med Soak & Sleep og EN-standarder.

Soak & Sleep madrass topper fylling 

3 cm profil -topperen består av 100 prosent New Zealand -ull og har en flat, jevn profil takket være kardet fyll og quiltet design. Den er designet for alle søvnposisjoner.

Les mer:

  • Beste kjølende madrassunderlag 2020: 7 kjølende madrasstoppere for varme netter
  • Beste memory foam madrass 2020: 7 toppmadrasser for støtte
  • Beste madrass 2020: 11 toppmadrasser vi har prøvd, testet og vurdert

instagram viewer