Hva vi vil ha fra våre utleieboliger (og hvor mye mer vi er villige til å betale for dem)

click fraud protection

Etter hvert som eiendomsmarkedet endres, endres også holdningene våre til det. Det blir stadig vanskeligere for førstegangskjøpere å komme seg på eiendomstigen, og som et resultat folk ser på leieboliger som en langsiktig boligløsning, i stedet for en midlertidig eller rask fastsette.

Det er spådd at 25% av britiske husholdninger vil bli privatleid innen 2025. Med dette i tankene, Showerstoyou.co.uk har analysert funn fra LSL Property Services, som undersøkte over 3000 leietakere for å finne ut hvilke funksjoner og fasiliteter de vil inkludere i utleieeiendommen, og hvor mye de vil være villige til å betale for dem.

De fant ut at:

  • Det viktigste for leietakere er at kjæledyrene deres er tillatt - 28% vil betale £ 24 ekstra per måned for å få sine lodne venner til å bo hos dem i leid innkvartering.
  • 21% vil betale £ 19 ekstra per måned for høyhastighetsinternett.
  • 41% ville valgt et felles treningsstudio fremfor andre fellesfasiliteter og ville betale £ 20 per måned for å holde seg i form.
funksjoner leietakere ønsker i utleieeiendommer
funksjoner leietakere ønsker i fellesområder med leid bolig

Dette viser at folk er villige til å bruke mer penger på å få leieboligen til å passe deres livsstil og føle seg som et langsiktig hjem.

- Eiendomsprisene har absolutt vært uoppnåelige for de som ønsker å komme seg på eiendomstigen de siste årene, sier Martin, administrerende direktør i Showerstoyou.co.uk. 'Britene har derfor ikke hatt noe annet valg enn å leie. Som et resultat har enkeltpersoner brukt lignende kriterier for leie som de ville gjort når de søkte en eiendom å kjøpe. Denne forskningen viser at det er funksjoner og fasiliteter som leietakere virkelig ønsker og vil betale en premie for. '

instagram viewer