Oppdaget på Aldi! Mini drivhus slik at du kan dyrke din egen, innendørs og ute

click fraud protection

Vi begynner å få øye på de første tegnene på våren - vel, mellom tilfeldige snøbyger - og det betyr at det er på tide å begynne å tenke på hagearbeid. Aldi er: denne helgen er det en hel rekke nødvendigheter i hagen som en del av søndagens spesialkjøp. Og våre favorittfunn er mini -drivhusene.

Når du har fått det riktige oppsettet, vokser du snart ditt eget (du kan finne ut mer om det i vår guide til grønnsakshagearbeid for nybegynnere). Uansett, les videre for å finne ut mer om disse Aldi Specialbuys - og noen alternativer hvis du ikke har en butikk i nærheten.

  • Finn mer avtaler på vår dedikerte hub -side
aldi drivhus

(Bilde kreditt: Aldi)

Skjønnheten i Lite trehus, £ 59,99 (over) er at den vil fungere på selv de minste utendørsområdene - eller til og med på en balkong. Bare legg den opp mot en vegg og benytt deg av de tre hyllene for et stort voksende potensial.

Hvis du er så heldig å ha en grønnsaksflekk, kan du også prøve Gardenline Natural Wood Cold Frame, £ 29,99 (nedenfor), som lar deg dyrke beskyttede planter, hele året rundt. Og selvfølgelig er den stor nok til å bringe innendørs.

Begge produktene er FSC -godkjente og enkle å montere, noe som betyr at du kan komme i gang med en gang.

aldi garden essentials

(Bilde kreditt: Aldi)

Flere tips for å dyrke din egen

  • Hvordan lage en organisk hage
  • Urtehage: en nybegynnerguide for planting, dyrking og høsting

instagram viewer