10 grunner til at du virkelig bør kjøpe en overmadrass med skummadrass

click fraud protection

Hva er fordelene med en memory foam -overmadrass? Annet enn prisen, fleksibiliteten, portabiliteten, oooh, så mange, så mange. Nedenfor lister vi opp plussene ved å kjøpe en overmadrass med skummadrass, med noen praktiske tips og råd for hvilken type/størrelse/tykkelse du bør se etter.

Vi regner med at når du er ferdig med denne artikkelen, vil du ikke lure på hvorfor du trenger en memory foam madrass topper, vil du lure på hvor du kan få en. Med mindre du selvfølgelig allerede er fornøyd med din madrass. Vel, er du?

1. En minne -skumtopp mykner umiddelbart en hard madrass

Enten du har arvet en hard madrass (du leier, på uni eller har flyttet sammen med en partner), har sovevanene dine endret seg (etter graviditet, noen kvinner finner en en gang behagelig hard madrass helt uforgivelig, for alltid), du har stivnet opp med alderen, eller du har nettopp kjøpt feil madrass første gang rund (husk imidlertid at du vanligvis har 100 dager på deg til å returnere mange madrasser), en madrattopp med minneskum kan umiddelbart, mykgjørende transformerende.

2. Det kan lindre/kurere ryggsmerter

Minneskum er designet for å akseptere kroppens konturer, noe som betyr at alle trykkpunkter (skuldre og hofter som er hovedgjerningsmennene) plutselig vil bli lettet. Resultatet? Ingen smerter mens du sover, og du bør ikke våkne og føle deg vond. Så om du bare lider av litt ryggsmerter eller har en tilstand som leddgikt, vil du føle deg bedre raskt.

3. En topper er billigere enn en helt ny madrass

Så du vil virkelig bytte ut den harde madrassen du ikke lenger synes er behagelig for en madrass med skumskum, men som du ikke har råd til? En skumtopp av minne etterligner ikke akkurat en madrass med skumskum, men det er ikke en million miles unna, det kan transformere din nåværende madrass, og gi deg en smak av minneskum - alt på en brøkdel av pris.

4. Fidgety partner? En minne -skumtopp minimerer bevegelsesoverføring

Har du en partner som slenger og snur hele natten? Det er ikke et problem hvis madrassen din har minimal bevegelsesoverføring, MEN hvis du også blir hoppet rundt, kan en minne -skumtopp være en rask løsning fordi den minimerer alt det.

5. Memory foam toppers gjør livet vanskeligere for støvmidd

Er du allergiker? Du vil kanskje oppdage at støvmiddallergien din forbedres med en skumtopp med minne, siden de tette madrassmaterialene er mindre velkomne for støvmidd enn tradisjonelle madrassfyllinger. Minneskum begrenser også mugg og kjæledyrsflass, praktisk hvis soverommet ditt lider av kondens og/eller hunden/katten sover på sengen.

Finne ut hvordan bli kvitt støvmidd med vår ekspert rengjøringsguide.

6. Gode ​​minne -skumtoppere kan vare opptil 10 år

En skumtopp av høy kvalitet vil vare lenge - opptil 10 år i noen tilfeller - lenger når det gjelder toppers på senger i ekstra rom.

7. De passer til hver enkeltseng

Singler, dobbeltrom, king-size-you name it, det er en memory foam-topper der ute som passer til sengens størrelse.

Men hva om du sover på en justerbar seng? Minneskum toppers kan bøyes og bøyes for å passe til en justerbar seng, uten å henges eller gli - og du vil fortsatt være støttet.

8. De beste topperne kan holde deg kjølig

Svett sovende? Den siste generasjonen madrasser med memory foam er designet for å puste, noe som betyr at du ikke trenger mer varm svette-tid på året eller livstid.

9. De har svært lite vedlikehold

I motsetning til noen topper -typer trenger ikke minneskum fluffing eller blending - selv om det ikke skader å rotere det nå og da. Når det gjelder vedlikehold, vil en og annen støvsuging ikke skade.

Finn ut mer om rengjøring av madrasser i vår guide.

10. Minneskum toppers passer til alle soveposisjoner

Er du en sovende, men partneren din liker å sove på ryggen? Oppsiden av minneskum er at den kan romme enhver soveposisjon fordi den er designet for å holde alle deler av kroppen din jevnt. For ryggsviller vil den forme seg til kurvene i ryggraden og gi avslappet korsryggstøtte; for sideleier, den rommer de trykkpunktene som er nevnt ovenfor; og for magesviller hjelper det å holde ryggen justert.

Flere råd om madrasser og topper:

  • 5 beste madrasser i en eske
  • Beste madrasser for magesviller
  • Hvordan velge madrass

instagram viewer