Amerikas dyreste hjem er til salgs - ta en liten titt inn

click fraud protection

Vi vil aldri si nei til den dyreste villaen i Beverly HIlls, men nå som det er den dysterste midten av desember, er vi spesielt ivrige på Amerikas dyreste hjem, Villa Firenze, som skal auksjoneres 26. januar uten reserve og uten minimumsbud.

  • Finn mer fantastisk ekte hjem - fra søte engelske hytter til strålende selvbygginger på vår dedikerte side
Villa Firenze

(Bildekreditt: Hilton & Hyland)

Ja, du hørte det riktig - himmelen er grensen for hvor dyrt denne eksklusive eiendommen kan bli, men den er for øyeblikket notert for bare 160 millioner dollar. Det er mye her å begjære, ikke minst den 10 mål store eiendommen med anlagte hager, en egen bassengpaviljong med et bassenghus, en fontene og parkeringsplass for opptil 30 biler.

Villa Firenze

(Bildekreditt: Hilton & Hyland)

For de som liker å gå og tilbringe tid ute, er det rosehager, plener og verandaer for utendørs underholdning. Den anlagte motorbanen har også 40 fot palmer.

Villa Firenze

(Bildekreditt: Hilton & Hyland)

Innvendig vil den heldige nye eieren bli ønsket velkommen av 13 soverom, 17 fulle bad og åtte halve bad. Men eiendommens viktigste sjarm er ikke så mye størrelsen som den utsøkte gamle verden -stilen. Det kalles ikke Villa Firenze for ingenting - undertak, buede ganger, peiser og enestående møbler skaper utseendet til en toskansk villa som passer for Medici.

Villa Firenze

(Bildekreditt: Hilton & Hyland)

Det store spørsmålet er selvfølgelig - vil denne fantastiske eiendommen selge, og hvis den gjør det, for hvor mye? Det vil bli auksjonert av Concierge Auctions i samarbeid med agentene Jeff Hyland og Rick Hilton of Hilton & Hyland, Beverly Hills 26. januar, og blir den dyreste eiendommen noensinne auksjon. Den heldige vinnende budgiver vil gni skuldre med Denzel Washington, Sylvester Stallone og Mark Wahlberg, blant andre innbyggere i det eksklusive Beverly park -samfunnet.

Villa Firenze

(Bildekreditt: Hilton & Hyland)

instagram viewer