Dette er den perfekte grå nyansen for å male hjemmekontoret ditt, ifølge interiørdesigneksperter

click fraud protection

Du bør velge grå som hjemmekontorets malingsfarge, ifølge interiørdesigneksperter. Grått er ganske enkelt tiårets mest populære interiørmaling; Vi har sett alt nå - grå soverom, grå stuer og ganger, men hjemmekontorer?

Det er mer sannsynlig at du blir anbefalt å male din hvit eller til og med en levende farge (oransje? lilla?), med grått som tradisjonelt anses for beroligende eller til og med deprimerende å bruke som en del av din hjemmekontor design.

Og likevel viser det seg at det var grått de mest populære fargen for hjemmekontorer i 2020, og er sterkt anbefalt av interiørdesignspesialister. Nøkkelen til å få det riktig er imidlertid å velge en veldig spesifikk gråton.

Riktig grå maling for hjemmekontorer

Hjemmekontor malt i Cornforth White No.228, Farrow & Ball

Hjemmekontor malt inn Cornforth White No.228, Farrow & Ball

(Bildekreditt: Farrow & Ball)

Å velge skyggen riktig vil gjøre eller ødelegge det grå hjemmekontorets fargevalg. De WFH Interiørs trendrapport av Made.com analyserte HEX -kodene for over 200 WFH -kontorsbilder fra Instagram, Pinterest og Twitter og avslørte at den mest populære fargen for hjemmekontorer i fjor var en kul, blåaktig grå, som kan oppsummeres som 'Jern'.

Denne nyansen er levende og skaper en frisk, glitrende effekt som gir energi og hjelper deg å fokusere. Rapporten sa: "En slank grå er for ofte antatt å undertrykke gode stemninger, mens dens nøytralitet faktisk kan gi deg en ren skifer for tankeprosesser, kreativitet og innovasjon."

  • Se mer: 40 grå stueideer som beviser at denne kule fargen aldri går av moten
Neptune Carter skrivebord, Brompton bordlampe i antikk messing, byplanprint

(Bildekreditt: Neptune)

Når det er sagt, er det viktig å kjenne deg grå og undersøke de forskjellige nyansene før du gjør feilen male hjemmekontoret en trygg og flat nyanse som vil ha det motsatte av ønsket forfriskende effekt på din produktivitet. EN studere utført av University of Texas fant at tørre grå, beige og hvite kontorer forårsaket følelser av tristhet og depresjon.

Hvis du ikke er sikker, er det to måter du kan garantere at ditt grå hjemmekontor vil se tredimensjonalt ut og inspirerende og ikke kjedelig. Det ene er å velge en off-white nyanse med en grå fargetone (Cornforth White av Farrow & Ball er et godt eksempel)-det vil garantert ha en lysere effekt enn en klassisk grå.

  • Se mer: Grå soverom ideer: 13 klassiske utseende for å inspirere makeover på soverommet ditt
Eldste gulvlampe i liljehvit, Garden Trading

(Bildekreditt: Garden Trading)

Den andre måten å sikre at det grå hjemmekontoret ser bra ut, er ved å bruke mer enn én farge, kombinere det grå med hvitt, krem ​​eller til og med en brun eller nesten svart. Grått trives når det er paret med andre farger, noe som gir den ettertraktede sølvfargede, metalliske glansen som kan mangle hvis du går for bare grå.

Du kan også vurdere en grønnaktig grå for å legge til dybde i fargen; interiørdesigneksperter fra Made forklarer at 'den grønne undertonen varmer grå og blå. Denne nyansen ville passe både til et beroligende rom som kanaliserer en minimalistisk interiørstil, men tilbyr også et snev av de to mest produktive og energigivende fargene, blått og grønt.

Husk: grå er en nøytral og kommer i et stort utvalg av nyanser; hold deg til kjøligere, lysere nyanser, og hjemmekontoret ditt vil se stilig ut og gjøre deg mer produktiv.

instagram viewer