Farrow & Ball har avslørt årets farger for 2021 ...

click fraud protection

Det er den tiden på året hvor vi begynner å se fremover mot interiørfargetrender for det kommende året. Vi stirrer inn i interiørdesignkrystallkulen vår (aka lytter til designere og kjøpere, ser på sosiale medier, se hva våre favorittmalingmerker gjør) og forutsi hva som kommer til å være de mest innflytelsesrike fargene for 2021.

Vi gleder oss alltid til fargeprognosene til Farrow & Ball, for i motsetning til mange merker er det ikke bare en årets farge, det er en hel pall av dem og selvfølgelig alt det nydelige utseendet som følger med dem. Fortsett å rulle for å sjekke fargene vi alle skulle pynte med i år (overraskende er det ikke noe grått i sikte) og gå til vår interiørdesign ideer 2021 -funksjon for mer stilige fornyelsesideer ...

1. Rike juveler

Årets Farrow & Ball farger

(Bildekreditt: Farrow & Ball)

Det er fornuftig at i... enestående tider, ønsker vi å få hjemmene våre til å føle seg så varme og imøtekommende som mulig, og rike røde toner gjør nettopp det. Mørk med vilje rød Preferanse Rød pluss rike brune som

Tanner's Brownfå så mye kos inn i et rom og kan enkelt blandes inn i en nøytral fargepalett for å gi et snev av luksuriøs komfort.

2. Beroligende naturlige greener

Årets Farrow & Ball farger

(Bildekreditt: Farrow & Ball)

Olivengrønne er overalt akkurat nå, de er bare så beroligende og gir nydelige, naturlige farger inn i hjemmet. Farrow & Ball's Sap Green har blitt fremhevet som årets farge for 2021, og vi elsker at det er litt mer dempede toner, perfekt hvis du vil legge til et snev av grønt, men ikke ser etter noe som er for dristig eller levende.

3. Varme jordfarger

Årets Farrow & Ball farger

(Bildekreditt: Farrow & Ball)

Alle elsker et nøytralt, men mens det tidligere har handlet om de veldig kule tonede nøytralene og gråtonene for å skape det rene Scandi -utseendet, for 2021 er det en mye varmere, trøstende tone. Myke, diskrete farger som Jitney er den perfekte basen for alle rom i alle størrelser ettersom det spretter lys rundt i dagslyset, men blir dypere og koseligere på en kveld.

4. Rengjør enkel blues 

blekkblått kjøkken fra Farrow & Ball

(Bildekreditt: Farrow & Ball)

Og nå for noe dristigere. Hvis du vil legge til farge i hjemmet ditt i 2021, sier Farrow & Ball at en ren, klassisk blå nyanse er veien å gå. Blande Stiffkey Blue med en lys hvit for et skarpere utseende eller hold den rikere og mer luksuriøs ved å holde deg til alle blekkfarger i fargepaletten.

Les mer:

  • 21 ideer til kjøkkenmaling - vakre farger for å oppdatere plassen din
  • Ideer til gangmaling: 31 måter å legge til farge på gangen din
  • Hvordan male et rom: gode tips om maling av vegger, tak, treverk og mer ...

instagram viewer